Συνάντηση αποφοίτων 1981 του 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

3 Απριλίου 2017
12:21

Μία ομάδα αποφοίτων ορμώμενοι από τη γλυκιά ανάμνηση των μαθητικών ετών ξεκινήσαμε μία προσπάθεια επικοινωνίας με συμμαθητές και καθηγητές. Το θετικό αποτέλεσμα της ανταπόκρισης μας οδήγησε να οριστικοποιήσουμε τη συνάντηση.

Μετά λοιπόν από 36 ολόκληρα έτη θα ξανασυναντηθούμε Την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 8:30 στο CAFÉ BAR Άλσος στην Κοζάνη.

Προσκαλούμε όλους τους αποφοίτους του 1981 του 1ου Λυκείου Κοζάνης και το Διδακτικό Προσωπικό να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους των τμημάτων για να δηλώσουν την παρουσία τους ή αν θέλουν και επιπλέον πληροφορίες .

Για την καλύτερη οργάνωση ορίστηκαν υπεύθυνοι οι παρακάτω ανά τμήμα τους οποίους μπορείτε χωρίς δισταγμό να καλείτε.

Γ1 ΑΛΤΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 6976768760

Γ2 ΛΟΪΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6973315434

Γ3 ΛΟΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 6972281984

Γ4 ΧΛΙΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6944183333

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.