Επιτηρητές Εξετάσεων ΚΠΓ Μαΐου 2017

3 Απριλίου 2017
13:17

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να αποστείλουν καταστάσεις εκπαιδευτικών που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως επιτηρητές στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας που θα διεξαχθούν στην Κοζάνη, το Σάββατο 20 Μαΐου και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017. Θα παρακαλούσαμε, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα, τον πανελλήνιο χαρακτήρα των εξετάσεων και το μεγάλο αριθμό επιτηρητών που απαιτούνται, να ενισχύσετε το έργο μας και να αποστείλετε τις καταστάσεις το συντομότερο δυνατό.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει ως επιτηρητής και δημόσιος υπάλληλος που ανήκει σε άλλη υπηρεσία. Δηλώσεις συμμετοχής στο 2461026279.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η αμοιβή των επιτηρητών αυξήθηκε στα 20€.

H Δ/ντρια Β/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης

Δρ. Βόντσα Βασιλικη

Φιλόλογος

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.