Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για τη ΔΕΗ (Δελτίο τύπου)

3 Απριλίου 2017
12:19
Κανένα σχόλιο

Στην έκδοση ψηφίσματος για τη ΔΕΗ, προχώρησε κατά πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίασή του, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Το Περιφερειακό Συμβούλιο παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεωργίου Σταθάκη δηλώνει για άλλη μια φορά την προσήλωσή του στο ότι η ενέργεια και τα νερά είναι δημόσια αγαθά – δεν ξεπουλιούνται.

Και αποφασίζει:

  1. Καλεί την κυβέρνηση και τον κύριο Υπουργό να αντισταθεί στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και να τηρήσει την υπόσχεσή της για δημόσια επιχείρηση ενέργειας.

  2. Σε πλήρη συνεργασία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και όλους του φορείς συμμετέχουμε – συνδιοργανώνουμε μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στην πόλη της Πτολεμαϊδας την Παρασκευή 7 Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής του Eurogroup.

  3. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα αναπτυχθούν μια σειρά από πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη με την κυβέρνηση και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε να γίνει ξεκάθαρο το μήνυμα που εκπέμπει όλη η Δυτική Μακεδονία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.