kozan.gr: Οι Δήμαρχοι Σερβίων & Βοΐου, Ελευθερίου & Ζευκλής, μαζί με τις συζύγους τους, συνέφαγαν, το μεσημέρι της Κυριακής 2/8, σε ταβέρνα στη Σιάτιστα (Φωτογραφία)

2 Αυγούστου 2020
16:54

Οι Δήμαρχοι Σερβίων & Βοΐου, Ελευθερίου & Ζευκλής, μαζί με τις συζύγους τους, συνέφαγαν, το μεσημέρι της Κυριακής 2/8, σε ταβέρνα στη Σιάτιστα. Οι δύο αυτοδιοικητικοί, πέρα από τη συνεργασία τους στον τομέα της αυτοδιοίκησης είναι κι οικογενειακοί φίλοι. Η φωτογραφία από το Ράδιο Σιάτιστα (radiosiatista.gr)

 

13 σχόλια

  • Κουίζ: τι κοινό έχουν αυτοί οι δύο δήμοι;
    Απάντηση: είναι οι δήμοι της Κοζάνης ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚO

    (Έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού στους Δήμους και τις Περιφέρειες της Χώρας στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2020.
    Από τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας εντός λίστας είναι οι Δήμοι: Αργους Ορεστικού, Βελβεντού, Γρεβενών, Εορδαίας, Καστοριάς,
    Κοζάνης, Πρεσπών, Φλώρινας και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας )

    • Κι άλλο κοινό. Δεν έκαναν προγραμματικη συμφωνία με καμία παράταξη και δεν μπορούν να περάσουν καμία δική τους πρόταση στα συμβούλια τους. Τους χορεύουν στο ταψί οι αντιπολιτευσεις όπως θέλουν. Και όπως λέει ο δήμαρχος Χρησταρας εσείς έχετε το μαχαιρι εσείς και το καρπούζι.

  • Υπάρχει και άλλοι κοινό. Είναι οι δυο δήμαρχοι που πήραν συγχαρητήρια από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Γιατί είναι οι μόνοι δήμαρχοι που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση στο “Παντελίδης” για την απολιγνιτοποιηση ενώ όλοι οι δήμαρχοι της δυτικής Μακεδονίας είχαν πει να απεχουν

      • Φυσικά. Για αυτό κλείνει η ΛΑΡΚΟ και θα είναι και εκτός φυσικού αερίου Βόιο και σερβια. Και καμία ζήτηση να προσλάβουν προσωπικό στους γερασμένους δήμους τους. Κάντε και ένα εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων βάλτε και την μαβε χωματερή αμιάντου και αφήστε να γράφουν ” είναι νέοι με όρεξη για δουλειά”

    • Και πολύ καλά έκαναν!
      Γιατί αυτοί νοιάστηκαν για τις πόλεις τους την επόμενη μέρα, ενώ οι άλλοι νόμισαν ότι με το “σόου” της αποχώρησης θα έδειχναν τα δόντια τους! Ανικανότητα, επιπολαιότητα, έλλειψη επιχειρημάτων και σχεδιασμού και στο τέλος, σκυλάκια που παρακαλούν για ένα ραντεβού στο υπουργείο!

  • κρίμα γιατί ένα σοβαρό μέσο ενημέρωσης όπως το kozan.gr αναγάγει σε πρώτη είδηση μια κοινωνική – οικογενειακή υπόθεση σε πρώτο θέμα. Το επόμενο που να περιμένουμε θα είναι τι περιλάμβανε το μενού.. τι φορούσαν οι κυρίες και τα σχετικά? (προφανως και δεν πιστεύω ότι θα το δημοσιεύσει το kozan.gr ) !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.