Η παράσταση του “Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…”, του Δημήτρη Πιπερίδη, αύριο Τρίτη 4 Αυγούστου, στην Άρδασσα Εορδαίας -Χορηγός επικοινωνίας το kozan.gr – To μήνυμα του Προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Άρδασσας

3 Αυγούστου 2020
13:25
Κανένα σχόλιο

 

Η παράσταση του “Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…”, του Δημήτρη Πιπερίδη, αύριο Τρίτη 4 Αυγούστου, στην Άρδασσα Εορδαίας.

Το μήνυμα του Προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Άρδασσας Σάββα Αμαραντίδη

Ως πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Άρδασσας και έχοντας συναίσθηση της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, θα ήθελα να σας προσκαλέσω εκ μέρους όλου του ΔΣ στις φετινές εκδηλώσεις του συλλόγου μας. Σας διαβεβαιώνω ότι έχουμε προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την προστασία της δημόσιας υγείας. Φέτος μοναδικός στόχος μας είναι η συνέχιση της ετήσιας παράδοσης πραγματοποίησης του καλοκαιρινού φεστιβάλ, πραγματοποιώντας ένα και μοναδικό δρώμενο, την θεατρική παράσταση << ΝΟΣΤΟΣ, ρίζα μ’ και κλαδί μ’ >> τιμώντας έτσι τους προγόνους μας. Ας πάρουμε λοιπόν όλοι τις μάσκες μας και ένα μπουκαλάκι νερό και ” ο ένας …. δύο, οι δύο… τρεις και ουλ εντάμα “, να περάσουμε όμορφα δίνοντας το μήνυμα ότι ακόμη και στην πανδημία, εμείς μπορούμε να τηρήσουμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα και ταυτόχρονα να μην αφήσουμε τις παραδόσεις μας… Καλώς να ορίσετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.