Κοζάνη: Συνάντηση εργασίας με θέμα: «Άνθρωπος και αρκούδα, στρατηγική για μια αρμονική συνύπαρξη», με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, στο κτήριο της Περιφέρειας, στη ΖΕΠ

4 Αυγούστου 2020
19:59

 

 

Οι απαραίτητες παρεμβάσεις για τη διαχείριση του πληθυσμού των αρκούδων της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η προστασία και αποζημίωση των αγροτών από ζημιές, καθώς και τα μέτρα για την πρόληψη ζημιών στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο από τις αρκούδες, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση εργασίας με θέμα: «Άνθρωπος και αρκούδα, στρατηγική για μια αρμονική συνύπαρξη».

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, έπειτα από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σήμερα, 04/08/2020, στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχαν η Ελληνική Αστυνομία, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.),η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης, η W.W.F., ο «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» και η «ΚΑΛΛΙΣΤΩ».

Η συνάντηση έγινε με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19.

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.