Δοκιμαστικές προπονήσεις για τη στελέχωση της Ομάδας των Νέων της Α.Ε.Π. Κοζάνης, το Σάββατο 8 & την Κυριακή 9 Αυγούστου

5 Αυγούστου 2020
09:30
Κανένα σχόλιο

Η Α.Ε.Π. Κοζάνης ανακοινώνει την διεξαγωγή δοκιμαστικών προπονήσεων, τηρουμένων όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων αναφορικά με τον covid-19,  για όσους ποδοσφαιριστές έχουν γεννηθεί τα έτη 2002, 2003, 2004 και 2005 και ενδιαφέρονται να στελεχώσουν την Ομάδα των Νέων.

Τα δοκιμαστικά θα λάβουν χώρα στο γήπεδο της Ξηρολίμνης, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, υπό την επίβλεψη του Προπονητή της Ομάδας των Νέων Χάρη Βοριαζίδη (για περισσότερες πληροφορίες Κ. 6937 558941) , αλλά και την παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και επικεφαλής της Προσωρινής Διοικούσας κ. Κούλη Αποστολίδη.

Οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης και απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και ιματισμό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.