Ο Δήμος Εορδαίας συμμετείχε ενεργά στη δράση “Let’s Do it Greece” (Φωτογραφίες)

3 Απριλίου 2017
15:27

Στη δράση Lets do it Greece συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Εορδαίας την 2α Απριλίου 2017. Η δράση είχε ως στόχο τον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό δρόμων και χώρων της Πόλης όπου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο περιβάλλον.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Εορδαίας, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και η Δημοτική Ενότητα Πτολεμαΐδας προχώρησαν εφέτος στον εξωραϊσμό του δρόμου που οδηγεί προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, με τη συμμετοχή μαθητών , συλλόγων και εθελοντών της Εορδαίας.

Ήταν μία ακόμα περιβαλλοντική δράση , με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε τον τόπο που ζούμε καθαρό», ενώ ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Ευθύμιος Παπάς και η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πτολεμαΐδας Αναστασία Μωϋσιάδου ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες , ανανεώνοντας το «ραντεβού» τους για την επόμενη ανάλογη πρωτοβουλία.

2 σχόλια

  • Δυστυχώς, πληροφορήθηκα αργά αυτη την ενέργεια. Ελπίζω την επόμενη χρονια να καταφέρω να συμμετέχω κι εγω. Συγχαρητήρια σε όσους και όσες προσπαθούν, για το ζήτημα της καθαριότητας έχουμε όλοι και όλες ευθύνη, μας αφορά άμεσα, δεν αφορά μονο τον τομέα καθαριότητας του δήμου.
    Ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε κατι ανάλογο στο προσεχές διάστημα και σε αλλα σημεία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.