kozan.gr: Προσοχή σε όσους κινούνται απο και προς το Παλαιογράτσανο (Φωτογραφία)

6 Αυγούστου 2020
15:25

Προσοχή σε όσους κινούνται από και προς το Παλαιογράτσανο (πριν το τελευταίο κιόσκι), συστήνει στους διερχόμενους οδηγούς ο Μορφωτικός Όμιλος Παλαιογρατσάνου, καθώς όπως φαίνεται κι από τη σχετική φωτογραφία ένας βράχος, λόγω της κακοκαιρίας, κατρακύλησε και σταμάτησε εντός του ενός ρεύματος κυκλοφορίας του δρόμου.

kozan.gr

9 σχόλια

  • Καλή η προειδοποίηση,ωστόσο θα μπορούσαν να σπρώξουν το βράχο στην άκρη του δρόμου.
    Δεν είναι δα και ο βράχος της σπηλιάς του Πολύφημου!

  • δυο ατομα σιγουρα,μπορει και ενας αρκουσαν για να τον σπρωξουν παραπερα,αλλα sorry ειμαστε στην εποχη της απαθανατισης, του χωσιματος και του θεαθηναι ,αλλιως ο Ζουκερμπεργκ και ο Γκειτς θα ηταν μπατιρακια…

    • Βάζω στοίχημα ότι δεν μπορούν ούτε πέντε άτομα.
      Αν το χάσω Ραντεβού στα “Κατσαραθκα” για μπιρ μπιρ ιμπα

  • Τι λέτε βρε παλικάρια του καναπέ! Ο βράχος αυτός από γρανίτη, με ύψος 1,2 μ., μήκος 1,4 και πλάτος 2 μέτρα, πρέπει να ζυγίζει πάνω από 800-1000 κιλά. Η κακία σας έχει τυφλώσει και δεν καταλαβαίνετε τι λέτε….!!!! Ποιος μπρατσαράς από εσάς θα πάει να τον κουνήσει???

  • Αν έχει τις διαστάσεις που αναφέρεις προκύπτουν 3,36 κ.μ. όγκος, με ειδικό βάρος περίπου 2,5 – 2,6 x 1000 είναι 3,5 τόνοι θείο….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.