Κλειστή και η Κρυσταλλοπηγή από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί

7 Αυγούστου 2020
14:40
Κανένα σχόλιο

Από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ θα γίνονται από σήμερα οι έλεγχοι στο Τμήμα Διαβατηρίων και Τελωνείου για συγκεκριμένες κατηγορίες, τόσο στον συνοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, όσο και στους υπόλοιπους χερσαίους σταθμούς, εκτός του Προμαχώνα.

Αυτό ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε ότι επεκτείνονται τα μέτρα που ισχύουν από την περασμένη Τετάρτη στον συνοριακό σταθμό της Κακκαβιάς, προκειμένου να διενεργούνται στοχευμένοι έλεγχοι από τα κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ..

Το αίτημα είχε θέσει με επιστολή του προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

Παράλληλα, ζήτησε να υπάρχει στο συνοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής μόνιμο κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ., καθώς μέχρι τώρα δεν υφίσταται κανένας υγειονομικός έλεγχος στους διερχόμενους.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.