Παράπονα αναγνώστη στο kozan.gr: “Eγνατία Οδός: Τι γίνεται με τον υπόλοιπο δρόμο από την είσοδο της Καλαμιάς έως και το ύψος της Μπάρας;”

9 Αυγούστου 2020
12:49

Θέλω να αναφερθώ σχετικά με τα διόδια που φτιάχνονται στο ύψος της Μπάρας, ας πούμε πως όντως χρειάζονται τα διόδια σε εκείνο το σημείο (που δε χρειάζονται σε καμία περίπτωση). Θα ήθελα να ρωτήσω όμως τι γίνεται με τον υπόλοιπο δρόμο από την είσοδο της Καλαμιάς έως και το ύψος της Μπάρας (και το αντίθετο) που είναι γεμάτος λακκούβες και μπαλώματα και επίσης η διαγράμμιση σε περίπτωση βροχής δεν φαίνεται καθόλου.. Πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας και διόδια κάθε 50 χιλιόμετρα πλέον για να έχουμε ασφαλή και ομαλή οδήγηση και όχι να ψάχνουμε πια λακκούβα θα πατήσουμε ώστε να πάθουμε τη μικρότερη ζημιά στο αυτοκίνητο. Οι υπεύθυνοι ας διορθώσουν αυτά τα χάλια και ύστερα ας ζητήσουν τα χρήματα μας για διόδια και ότι άλλο τους έρθει στο κεφάλι!!

9 σχόλια

  • ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΓΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΕΔΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ …ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ..,,ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΜΕΙΣ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΥΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩΩΩΩ

    • 1/ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ

      2/ Η ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ …ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ….Η Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

      3/ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ?

      • 1) Προφανώς ειρωνεύεσαι όταν λες ότι το 95% είναι τέλεια ή απλά σπας πλάκα. Δε γίνεται να το εννοείς. 2) Ο δρόμος στα Μαλγαρα και η γέφυρα είναι σε απαίσια κατάσταση. 3) Μην ασχολείσαι με τα ορθογραφικα γιατί πρώτον, κανείς δεν είναι τελειος, δεύτερον, δεν είναι η ουσία της συζήτησης εδώ και τρίτον, είμαι σίγουρος ότι υστερείς σε πολλά άλλα πράγματα και βγάζεις τα κόμπλεξ σου εκεί που σε παίρνει. Είσαι ανίδεος.

      • Τρομπας ονομα και πραμα!
        Εδω και αρκετα χρονια, τοσο τα διοδια των Μαλγαρων, οσο και η γεφυρα Αξιου, ειναι υπο την ευθυνη της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΑΕ.
        Η Εγνατια ειναι o αυτοκινητοδρομος στην Ελλαδα, με πολλες καθιζησεις, ελλειπης φωτισμος σε περιοχη με εργα, υπερβολικα μπαλωματα, ακομα και η αποκατασταση που εγινε στο τμημα Πολυμυλος-Κοζανης δεν ειναι κι οτι καλυτερο! Ειναι ο μονος αυτοκινητοδρομος στην Ελλαδα, αν οχι στην Ευρωπη που δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ παρκιγκ!!! (δεν αναφερομαι στους ΣΕΑ) Επισης πολύ σημαντικό το γεγονος οτι ειναι γεματη αδεσποτα.

    • Αυτή η νοοτροπία, του να μην διεκδικείς τίποτα, να μην διαμαρτύρεσαι, να μην αγωνίζεσαι για να γίνει το αυτονόητο και αυτό για το οποίο πληρώνεις, αυτή η ακριβώς η νοοτροπία του ραγιαδισμού, επιτρέπει στο πολιτικό, μιντιακό και επιχειρηματικό σύστημα να μας έχουν σκλάβους. Ξύπνα και κινήσου μαζί με άλλους, όχι μόνος.

  • ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΑΠΌ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. 15 ΧΡΌΝΙΑ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΆ 15 ΧΡΌΝΙΑ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΆ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. Δ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ .

  • ΤΡΟΜΠΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕ ΠΗΡΑΞΑΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΞΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.