kozan.gr: Ποια είναι τα βασικά σημεία του καταστατικού της Ενεργειακής Κοινότητας Δυτικής Μακεδονίας – Ποιο θα είναι το αρχικό κεφάλαιο και ποιοι θα την αποτελούν

11 Αυγούστου 2020
11:56

 

Το kozan.gr σας παρουσιάζει τα βασικά σημεία του καταστατικού της Ενεργειακής Κοινότητας Δυτικής Μακεδονίας. Το σύνολο του αρχικού συνεταιριστικού κεφαλαίου καθορίζεται σε €120.000, διαιρούμενο σε δεκαέξι (16) συνεταιριστικές μερίδες. Η αξία εκάστης συνεταιριστικής μερίδας ισούται με €7.500. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα είναι κάτοχος μίας υποχρεωτικής και μίας συνεταιριστικής μερίδας (ποσοστό 12,5% επί του συνόλου), ενώ το καθένα από τα υπόλοιπα 14 μέλη της Ενεργειακής Κοινότητας θα κατέχει μία υποχρεωτική συνεταιριστική μερίδα (ποσοστό 6,25% επί του συνόλου). Κάθε μέλος της κοινότητας θα διαθέτει μία ψήφο στη Γενική Συνέλευση, ανεξαρτήτως του αριθμού των συνεταιριστικών μεριδίων που κατέχει. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενεργειακής Κοινότητας θα αποτελείται από επτά (7) μέλη και θα συγκροτείται από τέσσερεις (4) εκπροσώπους της Περιφέρειας, δύο (2) των συμμετεχόντων Δήμων και έναν (1) από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

kozan.gr

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.