Με τον Πρόεδρο του ΕΚ Ευβοίας επικοινώνησε ο Πρόεδρος του ΕΚ Νομού Κοζάνης – Του εξέφρασε την στήριξή του και τα θερμά συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που χάθηκαν

12 Αυγούστου 2020
11:40

Την συμπαράστασή του στους πολίτες των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες στην Εύβοια και ήρθαν αντιμέτωποι με απώλειες ανθρώπων και περιουσιών, μετέφερε στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας ο Πρόεδρος του ΕΚΝΚ Ελευθέριος Αδάμ, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετά λόγια παρηγοριάς και στήριξης για την φρίκη που βίωσαν οι κάτοικοι του νησιού, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης θεώρησε ελάχιστη υποχρέωσή του να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο του Ε.Κ Ευβοίας κ. Δημήτρη Μούντριχα, ως μία συμβολική αλλά και ουσιώδη ανθρώπινη κίνηση.

Παράλληλα, εκφράστηκαν τα θερμά συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους ενώ ο κ. Αδάμ ευχήθηκε σύντομα η περιοχή να ξεπεράσει τα πλείστα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και να συνεχιστεί η ζωή των κατοίκων της όσο πιο ομαλά γίνεται.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΝΚ

Αδάμ Ελευθέριος

8 σχόλια

  • Καλά έκανες που έπραξες το ελάχιστο (θα μπορούσες, ας πούμε να μαζέψει αναγκαία είδη και να τα πας) αλλά η ανακοίνωση προς τι;
    Σε λίγο θα μας ανακοινώνεις: Ο πρόεδρος αφού απόλαυσε τον πρωϊνό του καφέ στις 9:00, στις 11:22 πήγε στην τουαλέτα γιατί ήπιε και δεύτερο ποτήρι νερό.
    Όλα για το θεαθήναι, την αυτοπροβολή, την αμετροέπεια της δημοσιότητας, τόσο πολύ που ίσως και να μην στεναχωρήθηκες και τόσο όσο λες.

  • Μην μασάς Λευτέρη. Θα πουν και θα γράψουν πολλά. Τέτοιες κινήσεις μετράνε γιατί δείχνουν «ανοιχτά μυαλά». Μακάρι η νέα διοίκηση να εγκαινιάσει νέα ήθη γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος. Όχι μόνο τα ίδια και τα ίδια. Καλή δύναμη

  • Φοβερή είδηση
    Ο Λευτέρης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Εύβοιας τον Δημήτρη τον Μούντριχα και τον είπε να ψηφίσει Δάκε στον συνεταιρισμό.

  • Που να κάνεις καμιά βόλτα σε συνεργεία των ορυχείων να δεις που οι εργαζόμενοι των εργολάβων δουλεύουν έξω στον Ηλιο τη ζέστη και την βροχή που δεν ήταν και λίγες τη προηγούμενη περίοδο χωρίς προστασία χωρίς εφόδιά ασφαλείας και τον εργολάβο να μας χρωστάει μισθούς από 2 έως και 4 μήνες.

  • Εργολαβικέ έχει άλλες υποχρεώσεις τώρα είναι εφορευτική επιτροπή στις εκλογές του συναιτερισμού της ΔΕΗ
    Θα τον χάσουμε για 2 μήνες

  • Αδάμ όσο ασχολούνται μαζί σου και γράφουν πικρόχολα σχόλια, να ξέρεις οτι είσαι σε καλό δρόμο και κάτι κάνεις καλά. Αμα πάψουν, τότε να ανησυχείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.