Αμανατίδης Γιώργος: Η εξόφληση των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ γίνεται για πρώτη φορά τόσο έγκαιρα και στο σύνολο του ποσού

12 Αυγούστου 2020
12:03

 

Στις 06-07-2020 είχα προαναγγείλει ότι σύντομα θα καταβληθούν από τον ΕΛΓΑ τα ποσά που αντιστοιχούν στο υπολειπόμενο 35% των αποζημιώσεων του 2019.

Σήμερα Τετάρτη καταβάλλονται 67 εκ. ευρώ για το σύνολο της χώρας και αντίστοιχα τα ποσά που αφορούν στο Ν. Κοζάνης.

Η εξόφληση των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ γίνεται για πρώτη φορά τόσο έγκαιρα και στο σύνολο του ποσού.

Ευχαριστίες στο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδη Μ, στον Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών κ. Σκυλακάκη Θ. και στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο Α.

Οι αγρότες αντιλαμβάνονται τη συνέπεια και το αποτέλεσμα των ενεργειών που καθιστά πιο αξιόπιστη την πολιτική.

Κοζάνη, 12/08/2020

Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

4 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ…Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.

  • Καποτε πρεπει να καταλαβετε οτι δεν εισθε ρεπορτερ η δημοσιογραφοι της κυβερνησης αλλα βουλευτες,οπως αυτοι οριζονται με την εννοια του νομου και μην θεωρειτε οτικατι κανει η κυβερνηση που κανει καθε σωστο κρατος

  • Αυτά είναι αυτονόητα!ποιός τελικά σας ψηφίζει;οταν υπαρχει μια καταστροφή,υπάρχουν και αποζημιώσεις,απο την εποχή του Καποδιστρια!δεν τα βάζετε απο την τσεπη σας!τερμα τα καθρεφτακια σε ινδιανους δεν πιάνουν.αμαν!πια!λιγη συστολή δεν βλαπτει.

  • Κάποιοι μπορεί και να είναι ευχαριστημένοι που είναι να πληρωθούν νωρίτερα. Έτυχε λέτε να πληρώθηκαν φέτος νωρίτερα;; Δεν νομίζω….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.