ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές / κοινό στη λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19-8

17 Αυγούστου 2020
13:52
Κανένα σχόλιο

 

Έχοντας υπόψη το Ν. 4497/2017 και την υπ’ αριθμ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 50361 ΦΕΚ 3331/Β/9-8-2020 και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας από την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID 19, ανακοινώνουμε ότι στην λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19-8-2020 (από τις 8:00 έως τις 15:30), θα συμμετέχει το σύνολο των εκθετών, με τους παρακάτω περιορισμούς:

  1. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών πρέπει να είναι τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

  2. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές / κοινό.

  3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η στάθμευση των οχημάτων όλων των πωλητών. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ τα οχήματα πώλησης γαλακτοκομικών, τυροκομικών προϊόντων, αλλαντικών και κοτόπουλων.

  4. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το μήκος του πάγκου ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ των 5 μέτρων (τα μήκη των πάγκων θα κυμαίνονται από 1 έως 5μ).

  5. Όπου οι χώροι δεν επαρκούν θα γίνουν μετατοπίσεις και μετακινήσεις πάγκων.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ/ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ , ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ .

ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 18/08/2020 στις 19:30 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέματα:

  1. «Κανονισμός Λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Πτολεμαΐδας»

  2. Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς – κορωνοϊός COVIT 19.

Στην συγκέντρωση θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVIT-19.

(χρήση μη ιατρικής μάσκας-αποστάσεις).

Πτολεμαΐδα 17/8/2020

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Ορφανίδης Δημήτριος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.