kozan.gr: Εξοργισμένος με το δεκαήμερο κλείσιμο της λαϊκής αγοράς της Κοζάνης ο πρόεδρος των παραγωγών των κηπευτικών προϊόντων Χ. Σαββουλίδης – Πυρά κατά της Περιφερειακής Αρχής: “Τη λαϊκή τη χρησιμοποιούσαν μόνο σαν πολιτική πασαρέλα. Δεν μας νιώθουν. Ό,τι λένε για τον πρωτογενή τομέα είναι ψέμματα. Ως περιφερειακός σύμβουλος, από εδώ κι έπειτα, άρω οποιαδήποτε στήριξη παρείχα στην Περιφερειακή Αρχή. Είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους”

18 Αυγούστου 2020
10:30

Εξοργισμένος μετά την χθεσινή απόφαση (κλικ εδώ) για την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς της Κοζάνης, μέχρι και 26/8, ο πρόεδρος των παραγωγών των κηπευτικών προϊόντων & περιφερειακός σύμβουλος Χ. Σαββουλίδης. Mιλώντας, σήμερα Τρίτη 18/8 στο kozan.gr, ανέφερε τα ακόλουθα: “Τη λαϊκή την χρησιμοποιούσαν μόνο σαν πολιτική πασαρέλα. Δεν μας νιώθουν. Ό,τι λένε για τον πρωτογενή τομέα είναι ψέμματα. Ως περιφερειακός σύμβουλος, από εδώ κι έπειτα, άρω οποιαδήποτε στήριξη παρείχα στην Περιφερειακή Αρχή. Είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους. Τόσος κόπος που κάναμε όλο αυτό τον καιρό για την τήρηση των μέτρων στη λαϊκή πήγε χαμένος. Δεν αγαπούν τον αγρότη. Όσο για τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρη, που σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε σε εμάς ως λαϊκατζήδες, να του πω οτι δεν είμαστε λαϊκατζήδες. Αγρότες είμαστε. Ας έρθουν να δουν πως είναι η δουλειά στα χωράφια. Εκεί είναι η πραγματική δουλειά σε αντίθεση με όλους αυτούς τους καρεκλοκένταυρους που κάθονται μέσα στα γραφεία τους με τα air condition. Έδειξαν το χαρακτήρα τους με αυτή την κίνηση.”

16 σχόλια

  • Μάλλον ο κος Σαββουλίδης και ως εκπρόσωπος των παραγωγών αλλά και ως Περιφερειακός Σϋμβουλος της Χρυσής Αυγής, θα έπρεπε να γνωρίζει πως η λαϊκή αγορά δεν “ανήκει” στην Περιφέρεια αλλά στο τμήμα εμπορίου το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
    Αλλά Χρυσή Αυγή και γνώση είναι έννοιες ασυμβίβαστες μεταξύ τους

    • Το τμήμα Εμπορίου ανήκει στη Δνση Αναπτυξης της Περιφερειας Δυτικης Μακεδονιας. Σταματηστε να γραφετε χονδροειδεις ανακριβειες.

    • Φαντάσου να είσαι τόσο κλόουν και να εμπλέκεις πολιτική σε συζητήσεις εργασίας Και ποτέ μα ποτέ δεν είπε ότι είναι χρυσή αυγή .. αλλά όνομα “άιντε ρε αιντε” και μυαλό δεν πάνε μαζί ❤️

  • Καλά την έκαναν και την έκλεισαν , ας πρόσεχαν και ας φορούσαν μάσκα . Οι μαγκιές πληρώνονται , έτσι πρέπει να γίνει για παραδειγματισμό . Μόνοι τους έπρεπε να προστατέψουν την δουλεία τους αν δεν θέλουν να φορούν και δεν μπορούν και βρίσκουν οι έξυπνοι χίλιες δικαιολογίες τότε να κάθονται σπίτι τους και να δουλεύουν αυτοί που θέλουν και μπορούν

  • Και υπάρχουν και πωλητές-πωλήτριες με το τσιγάρο στο χέρι και σε βάζουν προϊόντα στην σακούλα. Εκεί να δεις τι γίνεται.

  • Τόσο δύσκολο ήταν να τηρήσετε τα μέτρα ? Οι νόμοι ισχύουν για όλους. Όταν έκλεισε η λαϊκή της Πτολεμαΐδας, δε διαμαρτυρήθηκε κανείς. Κάντε την αυτοκριτική σας και μην εκτίθεστε. Δε φταίει ο Περιφερειάρχης για τη δική βσας ανεπάρκεια. Ούτε και έχει καμιά αρμοδιότητα.Μερικές φορές η σιωπή είναι χρυσός !!!!

  • Τα ίδια και χειρότερα σήμερα στην σκρκα ! Με 10 παραγωγους 2 με3 μάσκες, και ο κόσμος χωρίς!! Ποίος θα τούς έφταιγε σε περίπτωση ελέγχου; η Περιφέρεια, ο δημος έκτος απο τους ιδίους που πρέπει να προστατεύσουν την3 περιουσία τους

  • Όταν έκλεισε η αγορά της Πτολεμαΐδας βγήκαν πολλοί σούρδοι στην ψυχή και στην συμπεριφορά να κακολογήσουν. Φάτε τα τώρα και να καταλάβετε ότι 5-10-100 δεν μπορούν να καταδικάζουν ολόκληρους τους παραγωγούς / εκθέτες και τους καταναλωτές! Ξυπνήστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.