Eκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την Ποσπηεφ και την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Δυτ Μακεδονίας.

4 Απριλίου 2017
11:36
Κανένα σχόλιο

Καλούνται όλοι οι επενδυτές Φωτοβολταικών της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου , της Εξελικτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων για την Ποσπηεφ και την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Δυτ Μακεδονίας.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5-4-2017 από τις 13.00 έως και τις 18.00 στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη.

Οι Υποψήφιοι όπως προέκυψαν από τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν έως και τη Δευτέρα 3/4/2017 και ώρα 12.00 έχουν ως εξής

Για Διοικητικό Συμβούλιο

Αλεξανδρίδης Χαράλαμπος

Ασλανίδης Γεώργιος

Ζυγούρης Φώτιος

Μάγγος Μιχαήλ

Ματιάκης Παναγιώτης

Πασχαλίδης Κων/νος

Σιαμπανόπουλος Αντώνιος

(Δικαίωμα από 0 έως 5 σταυρούς)

Αντιπρόσωποι ΠΟΣΠΗΕΦ

Ματιάκης Παναγιώτης

Ζυγούρης Φώτιος

Πασχαλίδης Κωννος

Σιαμπανοπουλος Αντώνιος

(Δικαίωμα από 0 έως 3 σταυρούς)

Αντιπρόσωποι Τοπικής Ομοσπονδίας

Πασχαλίδης Κων/νος

Σιαμπανόπουλος Αντώνιος

(Δικαίωμα από 0 έως 2 σταυρούς)

Για εξελικτική Επιτροπή

Αγνάντος Δημήτριος

Γκούτζιος Δημήτριος

Γρηγοριάδης Ηλίας

(Δικαίωμα από 0 έως 3 σταυρούς)

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας καθώς και του καταστατικού η του ΦΕΚ ανακοίνωσης ή ανακοίνωση ΓΕΜΗ, όπου θα προκύπτουν τα μέλη των εταιρειών.

Η εφορευτική επιτροπή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.