Καλλιόπη Βέττα: Κοινοβουλευτική ερώτηση για την έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Σερβίων

19 Αυγούστου 2020
11:13

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση για την ανάγκη έκτακτης χρηματοδότησης του Δήμου Σερβίων.

Η ερώτηση βασίζεται στο υπόμνημα του Δήμου προς το Υπουργείο Εσωτερικών, στο οποίο καταγράφονται οι πρόσθετες ανάγκες χρηματοδότησης που προέκυψαν στην περιοχή καθώς η πρόσφατη κακοκαιρία κατέστρεψε σημαντικό μέρος των υποδομών και του οδικού δικτύου.

Η κ. Βέττα δήλωσε: «Η πρόσφατη κακοκαιρία, εκτός από τις ανυπολόγιστες ζημιές στην αγροτική παραγωγή, δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στις υποδομές της περιοχής των Σερβίων. Το επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο επιδεινώθηκε σημαντικά, γεγονός που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και εμπόδια στις μετακινήσεις.

Τα αρμόδια Υπουργεία οφείλουν να ανταποκριθούν άμεσα στις εκκλήσεις των κατοίκων και του Δήμου, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η γενική, αλλά και η τοπική, οικονομική κατάσταση είναι αρνητική. Η αποκατάσταση των βασικών υποδομών της περιοχής πρέπει να αποτελέσει ύψιστη προτεραιότητα της Πολιτείας. Κάθε καθυστέρηση ναρκοθετεί το παρόν και το μέλλον της οικονομίας και της κοινωνίας της ΠΕ Κοζάνης».

H ερώτηση και η επιστολή του Δήμου.

2 σχόλια

  • Αφού μας τα έκανε η ΔΕΗ. Αυτό δεν δήλωσε ο Δήμαρχος στα κανάλια; Τώρα τι θέλει από το Υπουργείο Εσωτερικών κυρία βουλευτίνα μου; Παρασύρεσαι και συ και ζητάς πράγματα που δεν διασταυρώνεις. Κρίμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.