Χ. Ζευκλής στο kozan.gr: “Από χθες ενημερωθήκαμε για το θετικό κρούσμα στην Εράτυρα. Μας έχουν καθησυχάσει από τον ΕΟΔΥ. Είναι υπό έλεγχο κι ιχνηλατείται (το συγκεκριμένο κρούσμα) κι αν χρειαστεί θα μεταβεί κάποιο συνεργείο (του ΕΟΔΥ) ή είτε θα γίνει κάποια δειγματοληψία στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας. Προς στιγμή δεν έχει προκύψει τέτοια ανάγκη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Δεν έχουμε, μέχρι κι αυτή τη στιγμή, κάποια άλλα κρούσματα. Θα περιμένουμε κάποια 24ωρα” (Ηχητικό)

20 Αυγούστου 2020
13:40

“Από χθες ενημερωθήκαμε για το θετικό κρούσμα στην Εράτυρα. Μας έχουν καθησυχάσει από τον ΕΟΔΥ. Είναι υπό έλεγχο κι ιχνηλατείται (το συγκεκριμένο κρούσμα) κι αν χρειαστεί θα μεταβεί κάποιο συνεργείο (του ΕΟΔΥ) ή είτε θα γίνει κάποια δειγματοληψία στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας. Προς στιγμή δεν έχει προκύψει τέτοια ανάγκη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Δεν έχουμε, μέχρι κι αυτή τη στιγμή, κάποια άλλα κρούσματα. Θα περιμένουμε κάποια 24ωρα”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πριν από λίγο, μιλώντας στο kozan.gr, ο Δήμαρχος Βοϊου Χ. Ζευκλής, με αφορμή την ανησυχία που υπάρχει στην τοπική κοινωνία της Εράτυρας, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊου σε νεαρή κοπέλα (δείτε εδώ).

5 σχόλια

  • Απο τις 5-6 Αυγούστου που μαζεύτηκαν οι ετεροδημότες στο Βοΐο, καφε βράδυ σχεδον σε όλα τα χωριά γίνονται πάρτυ. Αν δείτε λιγο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χώροι εστίασης, καλύβες, μαντριά, αποθήκες, έχουν πάρει φωτιά. Ευθύνη έχουμε όλοι μας.

    • Τι μπράβο χειροκροτητή ????
      Να φύλαξηη Παναγία να μην υπάρξει πρόβλημα στη Σιάτιστα μετά τον συνωστισμό του δεκαπενταύγουστου στην παρέλαση και στα γλέντια των συλλόγων που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου. Εάν υπάρξει πρόβλημα να δούμε ποιος θα πει μπράβο και ποιος θα πάρει την ευθύνη.

  • Μονο ο δημαρχος Πορου ειπε την αληθεια για το τι συμβαίνει και προσπάθησε να προστατέψει τον τόπο του…
    Οι δικοι μας εδώ πάνω μονο αποπηοιηθηκαν την ευθυνη μην κανοντας εκδηλωσεις αλλα σε ολα τα υπολοιπα,συνοστισμους σε μπαρ,παρτι σε κλαμπ και παρελάσεις εκαναν τα στραβα ματια….Προτίμησαν να μην γινουν κακοί κσι άφησαν τον κοσμο στην τυχη του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.