kozan.gr: Προβληματισμός στους αυτοδιοικητικούς του Δήμου Βοϊου – Με βάση την πληροφόρηση που είχαν, τόσο από συμπατριώτες τους που δήλωναν θετικοί στον κορωνοϊό όσο κι από αλλού, ανέμεναν, για τις περιοχές Σιάτιστας – Εράτυρας, να ανακοινωθούν 13 συνολικά νέα κρούσματα – Ο ΕΟΔΥ πάντως ανακοίνωσε μόλις δύο (στην Π.Ε. Κοζάνης) κι ενδεχομένως τα υπόλοιπα – που αναμένονται – να ανακοινωθούν αύριο – Έκτακτη σύσκεψη αύριο Δευτέρα των επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να υπάρξει σχετική ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ για το τι ακριβώς συμβαίνει

23 Αυγούστου 2020
21:26

Προβληματισμός στους αυτοδιοικητικούς του Δήμου Βοϊου και κατ’ επέκταση στην τοπική κοινωνία, κυρίως σε Σιάτιστα & Εράτυρα. Με βάση την πληροφόρηση που είχαν, τόσο από συμπατριώτες τους, που δήλωσαν ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό όσο κι από αλλού, ανέμεναν, για τις περιοχές Σιάτιστας – Εράτυρας, να ανακοινωθούν, σήμερα, 13 συνολικά νέα κρούσματα. Ο ΕΟΔΥ πάντως ανακοίνωσε μόλις δύο (στην Π.Ε. Κοζάνης) κι ενδεχομένως τα υπόλοιπα – που αναμένονται – να ανακοινωθούν αύριο. Την ίδια στιγμή, έκτακτη σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βοϊου, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να υπάρξει σχετική ενημέρωση από του ΕΟΔΥ.

8 σχόλια

  • Να μας πουν από τα νέα κρούσματα :
    πόσοι είναι ασυμπτωματικοί φορείς, πόσοι νοσούντες και μένουν στο σπίτι, πόσοι νοσηλεύονται σε κλινική και εάν κάποια διασωληνώθηκαν (σήμερα).και το σπουδαιότερο, τι ποσοστό αντιπροσωπεύουν από την ομάδα που ελέγχθηκε.
    Αυτή είναι ενημέρωση.

  • Προβληματισμός στον δήμο Βοϊου; Αλήθεια;η παρέλαση με τους καβαλάρηδες βεβαίως έπρεπε να αναβίωσει και φέτος,καθώς κανένας στη Σιάτιστα δεν είχε κατά τις εκτιμήσεις της αυτοδιοίκησης κοροναιο!Εγώ αυτό ξέρω. Ίσως να αρχίσει και η αναζήτηση ευθυνών !

  • πανυγηρια και εκδηλώσεις δεν γίνονται και καλό είναι να αποφεύγονται.

    Η δημοτική αρχή κάνει τώρα τον Κινέζο.

    κατά τα άλλα έχουν βρει όλοι την καραμέλα φταίνε οι τουρίστες.

    πως λέμε φταίει ο δρόμος που ναι μεν είναι χάλια αλλά εις γνώση του ο άλλος τρέχει κάπως έτσι.

    Ας σοβαρευτούμε σαν λαός και ας αφήσουμε την κλάψα.

    Τα μπιτσομπαρα στην Χαλκιδική είναι γεμάτα με το μισό νομό Κοζάνης.

    Οι μέχρι χθες τουρίστες της μιας χωριάτικης στα 4 και της μπύρας στο παγκακι έγιναν η πηγή όλων των κακών.

    Και έτσι να είναι ο Έλληνας δεν θέλει να πάρει τη δική του ομπρελίτσα και καρεκλιτσα.

    Θέλει μπιτσομπαρο,κλαμπακι και σαματά ο ένας πάνω στον άλλο.

    αντε πια με τα καραγκιοζιλίκια

    Μια ζωή φταίνε όλοι οι άλλοι για την κατάντια μας

    βρήκαμε το παραμύθι.

  • Η αντιμετώπιση της πανδημίας από τον Δήμο Βοΐου στο θέμα των εκδηλώσεων του 15 Αυγούστου δυστυχώς ήταν επιεικώς απαράδεκτες δεδομένου πως υπήρξε και η ανάλογη απαγόρευση… Από πλευράς κράτους… Οι άρχοντες της περιοχής υπέκυψαν στην πίεση του κόσμου και δυστυχώς αυτά είναι τα αποτελέσματα… Πολλές φορές πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις… Το χειρότερο είναι όπως καταμαρτηρουν και τα προφίλ αρκετών πολιτικών της Κοζάνης πως παρευρέθηκαν σε αυτές τις εκδηλώσεις χωρίς φυσικά να τηρούν καν τα μέτρα ατομικής προστασίας.

  • Ο δημος εχει Δημοτική Αστυνομία, εφόσον δεν έχει κοπεί κάποια κλήση σε οποιοδήποτε κατάστημα σημαίνει οτι τα μετρα τηρουνταν ευλαβικά απο ολους..
    Λετε να ειχαν εντολή να κάνουν τα στραβα μάτια μην πειράξουν τους ψηφοφορους;;;
    Αποκλείεται δεν γινονται τετοια στο Βοιο..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.