kozan.gr: Ανησυχία σε εργαζομένους (μόνιμους, εργολαβικούς & συμβασιούχους) του συνεργείου μεταθέσεων του Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα σε εργαζόμενο

27 Αυγούστου 2020
13:02

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ανησυχία, επικρατεί, από χθες, σε εργαζομένους (μόνιμους, εργολαβικούς & συμβασιούχους) του συνεργείου μεταθέσεων του Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα σε εργαζόμενο. Περίπου 30 άτομα αναμένεται να προβούν σε διαγνωστικό έλεγχο για κορωνοϊό προκειμένου να εξεταστεί αν υπήρξε διασπορά του ιού και σε άλλους ή όχι.

28 σχόλια

  • Δεν χρειάζεται ανησυχία. Υπάρχει επιτροπή στην Αθήνα που θα μας σώσει.Ντροπή για τη ΔΕΗ η (μη) διαχείρηση του περιστατικού αυτού.

  • ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΒΗΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ; Ο ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΟΣ

  • Οντως τι κανουν εκει ολοι αυτοι?,η συμμετοχη του λιγνιτη στην παραγωγη ρευματος ειναι 6% με τα χιλια ζορια και παει να μηδενιστει!!!! Σε κλειστα ορυχεια δουλευουν?

    • ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ είσαστε για γέλια…. γελοίοι… πάρε το αμάξι και πάνε να δεις τι κάνουν..μην κάθεσαι στον καναπέ καταναλώνοντας το 6% ρεύματος που τα παλικάρια και οι ήρωες δίνουν και την ζωή τους εκεί μέσα για να το έχεις εσύ… γαϊδούρια… έχετε μάθει να μιλάτε χωρίς να έχετε εικόνα… πάνε να δείς για να σου φύγει η απορία και μετά μίλα.. αλλά ούτε να δείς δεν είσαι άξιος σε αντίθεση με αυτούς που δουλεύουν εκεί.. βράδια ολόκληρα χωρίς ύπνο.. μιλάτε κιόλας.. ντροπή..δεν έχετε ιδέα και βγάζετε λόγο… μύγα στο σπαθί μου δεν σηκώνω για αυτά τα παιδιά τα παιδιά που δουλεύουν σε εργολάβους και εταιρείες εκεί μέσα .. έχω την γνώση και μιλάω.. εσείς σσσσσσσσσσσ το καλύτερο που έχετε να κάνετε..

      • Ανά μπράβο.
        Διευκρινισε ότι μιλάς για τους εργαζόμενους των εταιρειών κ των εργολάβων.
        Γιατί ο από πάνω μιλούσε για μόνιμο προσωπικό,από το οποίο δουλεύουν λίγο μόνο οι νεοεισερχόμενοι και παίρνουν 800 ευρώ.
        Εσείς που παιρνατε τρία κ τέσσερα χιλιάρικα και τώρα ενάμισι,σας είδαμε τι κάνατε γιατί πέρασε πολύς κόσμος από κει μέσα.
        Ξέρουμε οι περισσότεροι….

  • ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΡΩΤΑΩ : ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ;(ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΑ ΕΛΛΕΊΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ;)

  • 1. Μάθε για νέο πως η ΔΕΗ δεν είναι δημόσια, το δημόσιο έχει μόνο το 51%.
    2. Ζήτα να σε κάνουν Πρωθυπουργό για μια μέρα, να διορθώσεις κάθε τι που βλέπεις για στραβό.
    3. Δεν πας για ψάρεμα, όπως λέει το γνωστό ανέκδοτο;

  • Μετα αναρωτιουνται οι δεητζηδες γιατι η πλειοψηφια του κοσμου ειναι υπερ της απολιγνιτιποιησης!! Μπορει καποιος να απαντησει στις λογικες αποριες του κοσμου οτι τα ορυχεια ειναι στην ουσια ανενεργα αλλα υπαρχουν τοσοι ανθρωποι οι οποιο εργαζονται σε κλειστα ορυχεια? και τι ακριβως κανουν?

    • Δεν σε απαντάμε.
      Σκάσε από την ζήλεια. Εγώ θα κάθομαι και εσυ βράσε στο
      ζουμί σου.
      Αντε πρωτα να πληρωσεις κανα λογαριασμό και μετά κάνε
      κριτική.

      • Ετσι μπραβο δειξτε τον πραγματικο σας εαυτο!!!! Αλλα επειδη συντομα θα σκουζετε και θα μυξοκλαιτε παλι,τοτε να δουμε ποιος θα βραζει στο ζουμι του!!!! Ζητω η απολιγνιτοποιηση,και μονο για αυτο θα ψηφισω μητσοτακη με 10 χερια!!!

  • Ρε πάτε καλά ίχνος ντροπή πάνω σας δεν έχετε τσίπα πάνω σας εδώ πρόκειται για την Δημόσια υγεία όλα αυτά τα χρόνια τα έχετε βάλει με τους Δεητζιδες ρε ντενεκεδες και αύριο να κλειση η ΔΕΗ οι εργαζόμενοι θα έχουν δουλειά θα γίνουν Μετακινήσεις σε άλλους φορείς εσείς που θα ηστε άνεργοι να δούμε τι θα κανετε

    • Από το 2000 ψωμολυσσαμε.
      Είκοσι χρόνια δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί η είμαστε άνεργοι.
      Τώρα λες να λακισουμε κακομαθημένε?
      Τουλάχιστον δεν γλυφαμε βουλευτες-βολευτες εμείς και οι γονείς μας.
      Αλλά που να ξέρεις εσύ από υπερηφάνεια φτώχια και ακομματιστη ζωή….

  • Δικαιωνεται η μεγαλη πλειοψηφια του λαου της δυτ.μακεδονιας που υποστηριζει οτι οι δεητζηδες σκεφτονται τον ευτουλη τους και τιποτε αλλο!!!! Μολις τα τσεπωσαν απο την εθελουσια και οι υπολοιποι σιγουρευτηκαν οτι δεν θα απολυθουν,σταματησαν την κλαψα και τα δηθεν δακρυα για την περιοχη και την ανεργια!!!

  • Όλοι στη Κοζάνη σχολίαζαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, μόνο που τα μαγαζιά χάρη σε αυτούς βγάζανε τα τετραπλάσια κ μάλιστα μαύρα κ μόλις πέσαν οι μισθοί της ΔΕΗ ξύπνησαν κ κατάλαβαν πως όλα είναι αλυσίδα! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

    • Γιατί εσάς δεν σας πληρώνει ο απλός φορολογούμενος???
      Η κυβέρνηση που βρίσκει τα λεφτά και σας πληρώνει,τα στέλνει ο Τραμπ?
      Άρα η κατάσταση είναι αμφίδρομη.
      Ο κόσμος αντιδρά γιατί αδικείται.
      Δουλεύει δεκαωρα για τρειςκ εξήντα και κάποιοι τα παίρνουν κάθε μήνα αναίμακτα.
      Δούλεψε πολύς κόσμος μέσα στα ορυχεία έστω και για λίγο,και είδαν τι γίνεται.
      Κανείς δεν ξέρει α θέλε να κλείσει η ΔΕΗ αν ήταν δίκαια τα κοζια…..

    • Δουλέψαμε εκεί φίλε δεν είναι και το Βατικανό…
      Ξέρουμε ποιοι τρομπαρουν.
      Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας.
      Ένας στους πενήντα δουλεύει και αυτός από φιλότιμο.
      Σε αυτό πάντως είστε οι καλύτεροι.
      Στο να εντοπίζετε μέσα στο πλήθος τον χαζό φιλότιμο που θα δουλέψει για όλο το συνεργείο.

  • Το παρτι δεητζηδες τελειωσε,ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν,η αντιστροφη μετρηση αρχισε!!! Κοιταξτε να προσαρμοστειτε στα νεα δεδομενα γιατι ειστε καλομαθημενοι και θα δυσκολευτειτε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.