Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης: Συνεχίζονται οι δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (Αντικατάσταση κυψελών) και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» για το Μελισσοκομικό Έτος 2021

31 Αυγούστου 2020
10:26
Κανένα σχόλιο

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης και το Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας υπενθυμίζει  στους μελισσοκόμους ότι συνεχίζονται οι δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (Αντικατάσταση κυψελών) και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» για το Μελισσοκομικό Έτος 2021.

Α) Δράση 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων (Αντικατάσταση κυψελών)»

Η αίτηση συμμετοχής στη δράση και η  υπεύθυνη δήλωση υποβάλλονται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας σε πρωτότυπη – έντυπη μορφή ή σε σκαναρισμένο αντίγραφο ή στην ψηφιακή εφαρμογή  μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2021.

 

Β) Δράση 3.2 “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας” (Μετακίνηση των μελισσιών) 

Η αίτηση για την ενίσχυση της μετακίνηση των μελισσιών πρέπει να υποβληθεί πριν από την πραγματοποίηση της μετακίνησης.

Οι μελισσοκόμοι μπορούν να αιτηθούν για τη μετακίνηση των μελισσιών που θα πραγματοποιηθεί ή κατά τη φθινοπωρινή- χειμερινή περίοδο ή  κατά την εαρινή – θερινή περίοδο ή  τμηματικά και στις δύο περιόδους ( π.χ. τα μισά μελίσσια κατά τη φθινοπωρινή- χειμερινή περίοδο και τα υπόλοιπα κατά την εαρινή – θερινή περίοδο).

Για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2020 η αίτηση θα υποβληθεί έως 10 Σεπτεμβρίου 2020.

Για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 11 Φεβρουαρίου έως και 20  Ιουνίου 2021 η αίτηση θα υποβληθεί από 1η  Ιανουαρίου  έως 10  Φεβρουαρίου 2021.

Η αίτηση συμμετοχής στη δράση και η  υπεύθυνη δήλωση υποβάλλονται αποκλειστικά στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας (Πλαταιών 9, Κοζάνη, Τ.Κ 50132) σε πρωτότυπη – έντυπη μορφή  ή σε σκαναρισμένο αντίγραφο στο email: [email protected],

Γ) Αίτηση – Δήλωση κατεχόμενων κυψελών

Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι ο μελισσοκόμος δικαιούχος των δύο δράσεων είναι η υποβολή της δήλωσης κατεχόμενων κυψελών.

Η δήλωση κατεχόμενων κυψελών κατατίθεται απευθείας ή μέσω του Κέντρου Μελισσοκομίας στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020.

Δεν είναι απαραίτητη η υποβολή της δήλωσης κατεχόμενων κυψελών στην περίπτωση που ο μελισσοκόμος έχει θεωρήσει το μελισσοκομικό του βιβλιάριο μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020.

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελισσοκόμων παρακαλούμε  να επικοινωνούν με το Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας στο τηλέφωνο 24610 21444 και στο Email: [email protected], .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.