Κλείνει ο καλοκαιρινός και ξεκινά νέος κύκλος δράσεων της Κ.Δ.Β.Κ. τον Σεπτέμβριο

31 Αυγούστου 2020
10:28
Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι καλοκαιρινές δράσεις της ΚΔΒΚ- κάποιες σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη- και ξεκινά ο νέος κύκλος τον Σεπτέμβριο.

Οι δέκα έξι (16) συνολικά δράσεις που ξεκίνησαν στις 14 Ιουλίου και ολοκληρώθηκαν στις 28 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν, με μειωμένη αναγκαστικά συμμετοχή, στους εξωτερικούς χώρους της Βιβλιοθήκης και στο Δημοτικό Πάρκο Κοζάνης, τηρώντας πάντοτε τις σχετικές οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού.

Τα παιδιά γνώρισαν από κοντά την Βιβλιοθήκη μας και μέρος του πλούτου της, διάβασαν και άκουσαν παραμύθια, έπαιξαν επιμορφωτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια, κατατοπίστηκαν γύρω από σημαντικά θέματα που αφορούν την ατομική τους προστασία και υγιεινή, τον τρόπο που λειτουργεί η φύση, την προστασία του περιβάλλοντος και έφτιαξαν τις δικές τους δημιουργίες όπου αποτύπωσαν όσα έμαθαν στις δράσεις.

Η οδηγός τους στο καλοκαιρινό ταξίδι, η παιδαγωγός Ιωάννα Κόκκα, παραδίδει πλέον την σκυτάλη στον επίσης παιδαγωγό Δαμιανό Τραγιανού και οι δράσεις της Κ.Δ.Β.Κ. συνεχίζονται!

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους καλή σχολική χρονιά!

Το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων του Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Βιβλιοθήκης http://www.kozlib.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.