Πόσοι γιατροί και σε ποιες ειδικότητες θα ενσωματωθούν, τις επόμενες μέρες, στο δυναμικό του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

31 Αυγούστου 2020
15:02
Κανένα σχόλιο

Η Διοίκηση του Γ.Ν Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από τα τέλη Ιουλίου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες των Συμβουλίων Προσλήψεων-Κρίσεων, για την πλήρωση μόνιμων θέσεων ιατρικού προσωπικού ΕΣΥ με ανοιχτές προκηρύξεις . Αναλυτικά για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η τοποθέτηση των κάτωθι ιατρικών ειδικοτήτων:

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΒΑΘΜΟΣ

ΑΡ.

ΘΕΣΕΩΝ

1

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

1

2

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

1

3

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (για την Μ.Ε.Θ.)

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

1

4

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

1

5

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

1

6

ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

1

7

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

(από παλαιότερη προκήρυξη)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

1

Σύνολο

7

Επίσης ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης μιας (1) υπαλλήλου του κλάδου ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων. Επιπροσθέτως τους τελευταίους μήνες τοποθετήθηκε στο Νοσοκομείο το παρακάτω Ιατρικό και λοιπό Επικουρικό προσωπικό :

ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡ.

ΘΕΣΕΩΝ

1

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

1

2

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ

1

3

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

1

Σύνολο

3

ΛΟΙΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

1

ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

11

2

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

7

3

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΔΩΠΙΚΟΥ(ΜΕΤΑΦ.ΑΣΘΕΝΩΝ)

2

4

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΔΩΠΙΚΟΥ(ΒΟΗΘ. ΘΑΛΑΜΩΝ)

5

5

ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

1

6

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

1

7

ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

3

8

ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΥΛΑΞΗΣ

3

Σύνολο

33

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν έμπρακτα την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται για την επαρκή στελέχωση της υγειονομικής μας μονάδας, σε συνεργασία με την Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας, με στόχο την ενδυνάμωση και την επιχειρησιακή ετοιμότητα της, εν όψει και της δύσκολης περιόδου που αναμένεται.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.