kozan.gr: Mε αντιπαράθεση μεταξύ Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη και Θ. Καρυπίδη η έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου (Βίντεο)

31 Αυγούστου 2020
17:19

 

Mε αντιπαράθεση μεταξύ του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θ. Καρυπίδη ξεκίνησε η σημερινή (31/8) μεσημεριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αφορμή η έγκριση δαπάνης, που συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, η οποία αφορά την αναβάθμιση της αίθουσας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η ένσταση από πλευράς της παράταξης του Θ. Καρυπίδη ήταν το γεγονός ότι στην εισήγηση αναφερόταν πως η απόφαση για την αναβάθμιση της αίθουσας προέκυψε μετά από αίτημα συνολικά του προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου κάτι που όπως φάνηκε δεν ίσχυε, αφού υπήρχε λάθος στη διατύπωση, όπως παραδέχτηκε κι η Πρόεδρος. Η ένσταση δηλαδή αφορούσε τ’ ότι ουσιαστικά επρόκειτο για μια πρόταση της Προέδρου – Περιφερειάρχη κι όχι συνολικά του Προεδρείου, γεγονός που ενόχλησε την παράταξη Καρυπίδη –  που εκπροσωπείται στο προεδρείο – αφού δεν ήταν ενημερωμένη. Αυτά για τους τύπους, αφού, ως προς την ουσία του θέματος, τόσο ο Περιφερειάρχης όσο κι η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ξεπερνώντας τα της διατύπωσης της εισηγήσεως, εξήγησαν την αναγκαιότητα στο να γίνουν αυτές οι εργασίες αναβάθμισης που εντάσσονται σε μια γενικότερη προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής για νομιμοποίηση όλων των κτηριακών εγκαταστάσεων των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Δείτε τι συνέβη:

12 σχόλια

  • Κλασική τακτική του καρυπιδη μόλις βρει τα ζόρια όξω από την αίθουσα…αφήνει πίσω τον άλλο να φουντώσει και άλλο τΑ αίματα,και μετά να βγει και αυτός για τσιγάρο. Και σαν περιφερειάρχης αυτά έκανε και σαν αντιπολίτευση τα ίδια κανει .

  • Σήμερα ανακοινώθηκαν τα μεγάλα έργα από το υπ. υποδομών και μεταφορών από το Ταμείο Ανάκαμψης. Στη Δ. Μακεδονία δεν υπάρχει ούτε ένα ενώ υπάρχουν σε όλες τις υπόλοιπες 12 περιφέρειες.

    Περιμένουμε την εξειδίκευση των μικρότερων έργων μήπως δούμε και κανένα στη Δ.Μ.

    Είμαστε άλλωστε μαθημένοι στα μικρά από τους μικρούς που εκλέγουμε.

  • Είναι όλοι τους μικροί και λίγοι τόσο λίγοι που λιγότερο δεν γίνεται.

    Ο σημερινός μοναχικός καβαλάρης.
    Ο χθεσινός αλαζών και υπερόπτης.
    Η άλλη, η καλοθρεμμένη των παχέων πράσινων αγελάδων.

    Δ. Μακεδονία καληνύχτα.

    • Αυτό το τσουβάλιασμα θυμίζει χρυσή αυγή τουλάχιστον.. τι σχέση έχει η Ζεμπιλιάδου με τα μηδενικά… καλά που ακούγεται και ένας άνθρωπος που ξέρει. Αλλά οκ φταίει γιατί είναι ΠΑΣΟΚ …. φοβερό επιχείρημα!

  • Η Δ. Μακεδονία βουλιάζει στα τάρταρα από την αποβιομηχάνιση της κυβέρνησης και αυτοί μαλώνουν για την ανακαίνιση των γραφείων τους. Αλλά καλά κάνουν ή μάλλον καλά μας κάνουν… έχουμε αυτούς που μας αξίζουν.

  • Κοιτάξτε να κάνετε κατι καλο για την περιοχή μας και σε σχολιο παραπανω που αναφερει οτι θα μεινει μονος του οι μονοι του εχουμε και τα πρωτα δειγματα η αντιπεριφερειαρχης ανεβασε σε κοινωνικο μεσο επετειακη φωτογταφια με τους εκλεγέντες μονο λε; για να βγει ο συνδυασμος παλεψαν και οι υπολοιποι αξιολογοι υποψηφιοι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.