“Σώστε τον Ξενία Κοζάνης” η νέα ομάδα στο facebook με σύνθημα “Φωνάζουμε, διαμαρτυρόμαστε, γινόμαστε μια φωνή”

31 Αυγούστου 2020
18:59

“Σώστε τον Ξενία Κοζάνης” η νέα ομάδα στο facebook με σύνθημα “Φωνάζουμε, διαμαρτυρόμαστε, γινόμαστε μια φωνή”.

Κλικ εδώ

16 σχόλια

  • Η ντροπή της πόλης!! Που δείχνει εν πολλοίς κ το επίπεδο της αισθητικά κ όχι μόνο.οταν η απραξία κ η λογική του ώριμου φρούτου, πουλιέται ως πολιτική κ επανάσταση.να το χαιρόμαστε αυτό το χάλι.

  • καθημερινά στων Ξενία πάνε παιδιά ανεβαίνουν στην σκεπή, αποτελειώνουν όποια πόρτα και παράθυρο έμεινε όρθιο, και πραγματικά έχουν άγιο που τόσα χρόνια δεν έγινε σοβαρό ατύχημα.

    • Επειδή ρε φίλε είναι ένα κτίριο με αρχιτεκτονική σημασία που εκφράζει ένα κίνημα της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής. Δεν είναι ο αυθαίρετος περιστερόνας που έχεις και όποτε θέλεις μπορείς να μας γλυτώσεις κατεδαφίζοντάς τον. Με τις υγείες σου.

  • Κάποιος μπορεί να το κάνει ξανά ξενοδοχείο ή κάτι για να δώσει μια αύρα ζωντάνιας σε αυτό το μέρος και να βοηθήσουν τα αδέσποτα να βρουν κατάλληλο μέρος για αυτά πριν το γκρεμίσουν ή κάνουν κάτι άλλο στο κτήριο Ξενιας.

  • Πρόταση, ζητήστε από το Λάζο και από το Λευτέρη να γράψουν ένα κείμενο και να αιτιολογούν γιατί το Ξενία βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση τόσα χρόνια. Δημοσιεύστε τα κείμενα αυτά και κάντε μια ανοιχτή εκδήλωση όπου καλέσετε τους εμπλεκόμενους να πουν δημοσίως τις θέσεις τους μακριά από κλειστές πόρτες. Αν από κάτω εχει 500 άτομα το θέμα Ξένια θα λυθεί σε ενα χρόνο. Είναι τόσο απλό δυστυχώς

  • Κάποτε ο δήμος Κοζάνης είχε ξεκινήσει δικαστήριο για την νομική σχέση που υφίσταται και διέπει το Ξενια
    Επειδή παρήλθαν αρκετά χρόνια και καμμία απάντηση δεν δόθηκε ως προς την του δικαστηρίου έκβαση,μήπως θα μπορούσαν οι υπηρεσίες του Δήμου να πληροφορήσουν τους δημότες,εάν εκδόθηκε αποφαση και τι πράγματι ισχύει;
    Βέβαια δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα απαντησουν γιατι ενώ γίνει ικαταγγελία για κλείσιμο δημοτικού δρόμου στην περιοχή Κοινιαρικα και παρήλθαν περίπου οκτώ(8)μήνες καμμία απάντηση δεν δοθηκε

  • το δημόσιο ενδιαφέρον των υποψηφίων για τον Δήμο Κοζάνης ήταν προεκλογικό και μόνο. Έκτοτε αποφεύγουν να ασχοληθούν τουλάχιστον με το ζήτημα που τους “απασχολούσε” τότε.

  • Ο άλλοτε λαλίστατος για το ΞΕΝΙΑ επι των τεχνικών υπηρεσιών αντιδήμαρχος μπορεί να μας ενημερώσει στον ένα χρόνο των καθηκόντων ποιές ενέργειες έκανε και ποιό το αποτέλεσμα ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.