Nα κλείσουν τα καταστήματα στην Πτολεμαίδα, το απόγευμα της Παρασκευής 7/4, αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας

4 Απριλίου 2017
22:49

Αγαπητοί, Συναδέλφισες και Συνάδελφοι

Η Δ.Ε.Η. στήριζε, στηρίζει και θα πρέπει να συνεχίζει να στηρίζει τις επιχείρησης μας.

Κάθε πιθανή αποδυνάμωση αυτού του εργοδότη μας θα σημάνει την κατάρρευση και την αποδυνάμωση κάθε τοπικής επιχείρησης. Πρέπει να εναντιωθούμε και μόνον ενωμένοι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και να πολεμήσουμε κάθε υποβάθμιση της πόλης και των επιχειρήσεων μας.

Καλούμε τα μέλη μας, λοιπόν, να συμμετέχουν την Παρασκευή και ώρα 6:00 μμ. στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της πόλη μας. Θυσιάζουμε το βασικότερο μας αγαθό, που είναι το εισόδημά μας σήμερα για να έχουμε Μέλλον, Αύριο και Προοπτική.

Κλείνουμε τα καταστήματά μας το απόγευμα της Παρασκευής 07-04-2017 και συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο, ενωμένοι και δυναμικά για να έχει ο τόπος μας μέλλον.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας

14 σχόλια

  • Για να καταλάβω τα γραφόμενα του δελτίου τύπου: Η Δ.Ε.Η είναι εργοδότης των εμπόρων της Πτολεμαΐδας?
    Υ.Γ Πριν την ανάρτηση κάποιου δελτίου τύπου, να δίνετε το κείμενο για έλεγχο σε κανέναν σοβαρό για να αποφεύγετε τις βλακείες οι οποίες σας εκθέτουν.

    • αν δεν ηταν οι δεητζηδες στην περιοχη τα μαγαζια απο ποιον θα κινουνταν??????????????????????????????????????? οτι να ναι ομως…αφου η κυρια πηγη εισοδηματος των κατοικων ειναι απο κει. ποιος θα χαλασει τα λεφτα του στα καταστηματα? ο γεωργος η ο κτηνοτροφος ειναι μειοψηφια στην περιοχη μας

      • Ξεκαβάλησε λίγο απόφοιτε του δημοτικού με τα εξοχικά και τους παχυλούς μισθούς. Επειδή θα αλλάξεις εργοδότη και από την ασυλία του δημοσίου θα αναγκαστείς επιτέλους να δουλέψεις για να δικαιολογείς τον μισθό που λαμβάνεις, θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι (μειοψηφία είστε εσείς οι υπάλληλοι της Δ.Ε.Η, μερικές χιλιάδες, πολλοί λιγότεροι ακόμη και από τους εργολαβικούς εργαζόμενους) να βγάζουν δελτία τύπου και να κάνουν κολοτούμπες? Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου έχεις! Χρηματοδότει της περιοχής!

  • Προφανώς οι μισοί και παραπάνω μαγαζάτορες της Πτολεμαΐδας είναι οι ίδιοι οι δεητζήδες καθώς από την απληστία τους για μεγάλη ζωή τόσα χρόνια έχουν βάλει τις γυναίκες τους να ανοίξουν μαγαζιά τα οποία αυτοί χρηματοδοτούν με τους παχυλούς μισθούς τους. Αλλά να αποκαλεί ολόκληρος εμπορικός σύλλογος “εργοδότες” τους υπαλλήλους μιας άλλης επιχείρησης είναι σαν να ακυρώνεις όλους τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής που αγοράζουν και στηρίζουν τα τοπικά μαγαζιά. Και σε τελική όταν σας λιθοβολεί και σας καταδικάζει σε αφανισμό το άθλιο κράτος τόσα χρόνια, οι δεητζήδες που ήτανε για εσάς? Βγάλανε κανένα δελτίο τύπου υπέρ των εμπόρων και δεν το θυμόμαστε? Λοιπόν από σήμερα και εσάς του εμπορικού συλλόγου θα σας βλέπουμε με καχυποψία…

  • 1)σε αυτη την περιοχη δεν παραγει μονο η ΔΕΗ
    2)να κανω διαδηλωση με την ραχηλ και τον λαφαζανη????
    ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ.
    ΚΑΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ…

  • Το καλοκαίρι όταν ξεσηκώθηκαν οι εργολάβοι με τον ιδ. τομέα που ήταν απλήρωτοι πάνω από 6 μήνες,και τώρα είναι χωρίς δουλειά και ο ιδ. τομέας άνεργος χωρίς ταμείο, εσείς τι κάνατε? Τώρα είναι αργά?

  • Τότε είχε πολύ ζεστή και ήρθε μόνο ο πρόεδρος του εμπ. συλ. οι συνδικαλιστες της ΔΕΗ ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου,όλοι εκεί ήταν έψαχναν σκιά. Σε λίγο καιρό θα ψάχνουν δουλειά λεφτά θα είμαστε όλοι το ίδιο.

    • Ελλάδα η χώρα των συμφεροντολόγων και των παρτάκιδων. Στο λεξικό συνήθως βλέπεις δίπλα σε αυτές τις λέξεις τους δημοσίους υπαλλήλους, των τραπεζικών, των δεητζήδων, των εφοριακών, των υπαλλήλων του Ι.Κ.Α κτλ και λοιπών συντεχνιών, οι οποίοι ψηφίζουν και τις κυβερνήσεις των μνημονίων. Βλέπεις φίλε δεν έμαθες να κάνεις ποτέ αυτοκριτική και να συζητάς με τον συνάνθρωπό σου για τα προβλήματα που έχει. Εσύ μια ζωή βολεμένος και εξασφαλισμένος. Τώρα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και για σένα. Η συνέχεια προβλέπεται άγνωστη και πολύ δύσκολη…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.