Σε Κοζάνη & Πτολεμαίδα ο δικηγόρος Λουκάς Θ. Αποστολίδης, για ενημέρωση προς τους συνταξιούχους όλων των κλάδων σύνταξης

2 Σεπτεμβρίου 2020
14:31
Κανένα σχόλιο

Αγαπητοί συνταξιούχοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα , 07.09.2020 και ώρα 11: 00 π.μ στο Εργατικό Κέντρο της Κοζάνης και ώρα 18: 00 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο της Πτολεμαΐδας, θα βρίσκεται ο Δικηγόρος Λουκάς Θ. Αποστολίδης, για μια πλατιά ενημέρωση προς τους Συνταξιούχους όλων των Κλάδων Σύνταξης, σχετικά με το τοπίο που διαμορφώνεται στις συντάξεις μετά την έκδοση των αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (1439-1443/2020) που καθόρισαν την χρονική έκταση της αντισυνταγματικότητας των νόμων 4051/2012 & 4093/2012 καθώς της τροπολογίας που ψηφίστηκε πρόσφατα από την Κυβέρνηση και έγινε νόμος του Κράτους , αναφορικά με την υλοποίηση των αποφάσεων και την καταβολή των αναδρομικών στην κύρια σύνταξη. Η συζήτηση θα περιλαμβάνει και γενικότερα θέματα που αφορούν τον χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης (καταβολή αναδρομικών στις κύριες συντάξεις από 01.10.2019 λόγω αναπροσαρμογής των ποσοστών αναπλήρωσης , προσωρινές συντάξεις κ.λ.π).

Θα είναι χαρά μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, προκειμένου να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους.

Με εκτίμηση,

Η Δικηγορική Εταιρεία

Λουκάς Θ. Αποστολίδης & Συνεργάτες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.