Η ΔΑΚΕ «αδειάζει» Καραλευθέρη για τον ΑΔΜΗΕ

5 Απριλίου 2017
10:22
Κανένα σχόλιο

Δεν απηχούν τις θέσεις και τις απόψεις της ΔΑΚΕ/ΕΤΕ τα όσα είπε μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας ο Π. Καραλευθέρης (φωτό), εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ, όπως διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η παράταξη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ/ΕΤΕ έχει ως εξής:

Συναδέλφισσες – φοι,

Η ΔΑΚΕ/ΕΤΕ είχε και έχει πάντα σταθερές θέσεις και απόψεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ομίλου ΔΕΗ και αυτές είναι συγκεκριμένες  και δεν μεταβάλλονται με βάση τις ορέξεις του οποιουδήποτε που θέλει να προκαλέσει για να βρίσκεται στη δημοσιότητα.

Θέσεις μας είναι οι αποφάσεις των Γενικών Συμβουλίων του σωματείου μας και τα συνέδρια της Ομοσπονδίας.

Ο Όμιλος ΔΕΗ να βρίσκεται πάντα υπό Δημόσιο έλεγχο με το 51% των μετοχών του στο κράτος και όλες οι θυγατρικές του εταιρείες (ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΜΕΣ) να ανήκουν μετοχικά 100% στη ΔΕΗ.

Απόψεις που εκφράστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, συνάδελφο Π. Καραλευθέρη, όσον αφορά την «τύχη» του ΑΔΜΗΕ, απηχούν καθαρά προσωπικές του απόψεις και δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τη ΔΑΚΕ/ΕΤΕ.

Ο καθένας που έχει θεσμική θέση, έχει και την ευθύνη του λόγου και των πράξεων του.

energypress.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.