Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Έτσι έχει η κατάσταση στην Δ. Μακεδονία

5 Σεπτεμβρίου 2020
07:58

Oι κυβερνώντες της Δυτικής Μακεδονίας αδιαφορούν πλήρως για τη Δυτική Μακεδονία. Αδιαφορούν για την υγεία των 300.000 κατοίκων της καθώς η περιοχή δεν έχει Νευροχειρούργο αλλά ούτε και αιμοδυναμικό εργαστήριο, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να χρειάζονται 1,30 – 2 ώρες για να φτάσουν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αδιαφορούν επίσης για την ανεργία που προκαλεί το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ. Μέχρι σήμερα δεν έχει κανένα σχέδιο για την ανάπτυξη της περιοχής. Στέλνει τον Μουσουρούλη και φτιάχνει επιτροπές απλά για να κάμψει τις αντιδράσεις. Το βασικό ερώτημα που θα πρέπει κάθε κάτοικος να απευθύνει προς τους τοπικούς βουλευτές αλλά και δημάρχους που μετά τη διευθέτηση(?) της τηλεθέρμανσης σιωπούν, είναι πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν από τις παρεμβάσεις και το πήγαινε έλα του Μουσουρούλη. Τι ποσοστό των θέσεων εργασίας που πρόσφερε η ΔΕΗ θα αναπληρωθεί;

Οι οικολόγοι που είναι υπέρ της κατάργησης του λιγνίτη θα πρέπει να είναι και αντίθετοι στης χρήση φυσικού αερίου καθώς παράγει τη μισή ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα σε σχέση με το λιγνίτη και όχι σχεδόν μηδενικούς ρύπους όπως λένε..

Οι δήθεν οικολόγοι της κυβέρνησης αντικαθιστούν τον λιγνίτη με ένα άλλο ορυκτό καύσιμο λόγω συμφερόντων των αμερικάνικων εταιρειών αερίου. Θα ισχυριστούν σε λίγο πως το Αμερικάνικο αέριο που θα φέρουν είναι απολύτως οικολογικό…

Η περιοχή μας δεν τους ενδιαφέρει αφού εκλέγουν 4 στους 5 βουλευτές αλλά και περιφερειάρχη. Από την άλλη ο Συριζα που εκλέγει 1 βουλευτή στο νομό μας αντιδρά πολύ χλιαρά στα σχέδια εξυπηρέτησης των εταιρειών.

6 σχόλια

  • Δυτ. Μακεδονία. Η μοναδική περιφέρεια της χώρας, χωρίς πανεπιστημιακό νοσοκομείο με ένα κουτσό πανεπιστήμιο, χωρίς τουριστικό προϊόν και χωρίς αναπτυγμένο πρωτογενή τομέα. Η παρακμή της μεγαλώνει μέρα με τη μερα

    • ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ..ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΝΕ …ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΟΝΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ….

  • Καλα το ξεκινησες ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ.

  • Καλά να πάθουμε.
    Ψηφίζαμε νουδουλους,θασοκους,τσιπριζες μηδενιστές στην ιδεολογία,εκατομυριαστες στη ζωή.
    Δουλέψτε τώρα για ένα κομμάτι ψωμί και αν το βρείτε κι αυτό.
    Έτσι να τους αποκαλείτε κύριε βουλευτα και να τους ξανά τιμήσετε με την ψήφο σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.