Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης στο Alpha989 για τη ΔΕΗ (Ηχητικό)

5 Απριλίου 2017
11:10

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης στο Alpha989 για τη ΔΕΗ:

5 σχόλια

  • Ποιο είναι τέλος πάντων αυτό το ΠΛΑΝΟ ρε φίλε; Όπου μιλάς, αναφέρεσαι στο περιβόητο πλάνο μετά την απαξίωση του λιγνίτη, ΈΝΑ πες μας, ΕΝΑ!!

    • Ήταν κάποιος που δεν ήξερε καμιά ιστορία κι όλο έλεγε:
      Ξέρω πολλές ιστορίες. Μια απ’ αυτές λέει
      πως ήταν κάποιος που δεν ήξερε καμιά ιστορία κι όλο έλεγε:
      Ξέρω πολλές ιστορίες. Μια απ’ αυτές λέει
      πως ήταν κάποιος που δεν ήξερε καμιά ιστορία…

  • Κατ΄αρχήν όλο το ζήτημα δεν είναι η δέσμευση της χώρας για την μείωση ρύπων, αυτό ούτως ή άλλως έχει επιτευχθεί με μείωση στο εθνικό μείγμα καυσίμου για την παραγωγή ενέργειας από λιγνίτη στο 30-35% και θα επιτευχθεί παραπέρα αφού από τις 14 μονάδες θα μείνουν οι 4 κλείνοντας σταδιακά και ο λιγνίτης μέχρι το 2030 θα συμμετέχει στο μείγμα καυσίμου με 20-25%, όλη η ιστορία για την πώληση μονάδων λιγνίτη γίνεται με το Ευρωπαικό δικαστήριο μετά από παρέμβαση της επιτροπής ανταγωνισμού γιατί Στην Ελλάδα η παραγωγή ενέργειας από λιγνίτη γίνεται αποκλειστικά από το κράτος, άρα θα πρέπει να εισέλθουν ιδιώτες, όλα τα άλλα Δήμαρχε είναι οικολογικές αρλούμπες. Ας κοιτάξουμε τι μπορούμε να διασφαλίσουμε τώρα, αλλά έτσι που το πάς τα αφήνεις όλα για μετά και αυτό θα το χρεωθείς.

  • Η μόνη λύση για να μην σβήσουν η Κοζάνη και η Πτολεμαΐδα είναι να ενεργοποιηθεί σχέδιο για συνένωση των δύο πόλεων για την δημιουργία ενός μεγάλου μητροπολιτικού δήμου, 200.000 και πλέον κατοίκων. Μέσα από σοβαρές μελέτες επιστημόνων όπως συνέβει και σε άλλες χώρες και με ορίζοντα 10-20 ετών από σήμερα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε, μόνο έτσι θα κρατήσουμε τους νέους στην περιοχή. Όλα τα άλλα είναι πρόσκαιρα και εφήμερα και πλέον τα περιθώρια δείχνουν τρομακτικά στενά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.