Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Κρόκου προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κρόκου

7 Σεπτεμβρίου 2020
11:10
Κανένα σχόλιο

 

Η Διευθύντρια, Παπακώστα Αγνή, και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Κρόκου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν και δημοσίως τις ευχαριστίες τους προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κρόκου και συγκεκριμένα προς τα μέλη του: Ματιάκη Ιωάννη, Παπανικολάου Χαρίσιο και Βατάλη Γεώργιο καθώς επίσης και προς τους κυρίους: Τσιφτσή Ευάγγελο και Μιμήτο Κωνσταντίνο που διέθεσαν τα ιδιωτικά τους οχήματα και πρόσφεραν εθελοντική εργασία για την απομάκρυνση από το χώρο του σχολείου του άχρηστου υλικού προς καταστροφή μετά από το εγκεκριμένο Πρωτόκολλο Καταστροφής από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης.

Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την κ. Τσιφτσή Ελένη, δικηγόρο και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κρόκου, που μας έφερε σε επαφή με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και συντόνισε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Τέτοιου είδους πράξεις αποδεικνύουν πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι η στενή συνεργασία της σχολικής μονάδας και η σύνδεσή της με την τοπική κοινωνία. Ευελπιστούμε και σε άλλες παρόμοιες συνεργασίες στο μέλλον.

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Κρόκου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.