Η φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «ΠΑΝΔΩΡΑ» θα συνοδέψει τη σορό του εκλιπόντος Γ. Παγούνη στην κηδεία του – Ψήφισμα Δ.Σ. Κοζάνης

7 Σεπτεμβρίου 2020
12:25

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης έπειτα από έκτακτη συνεδρίασή του στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης μόλις πληροφορήθηκε την θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου του Δήμου Κοζάνης Παγούνη Ιωάννη, ο οποίος υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια, πάθος, ήθος και αξιοπρέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 07-09-2020 και αποφάσισε τα εξής:

  • Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

  • Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην κηδεία του εκλιπόντος.

  • Τη σορό να συνοδέψει η φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «ΠΑΝΔΩΡΑ»

  • Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του

  • Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Δήμαρχο Κοζάνης

  • Να γίνει η κηδεία με δημοτική δαπάνη

  • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και να επιδοθεί στους οικείους του.

5 σχόλια

  • Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3611 τΒ’ της 29ης Αυγούστου 2020, η διδασκαλία και η χρήση των πνευστών απαγορεύεται (άρθ. 17) μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου (άρθ. 30).
    Αριθμ.Δ1α/ΓΠ.οικ.53080
    Άρθρο 17
    Μέτρα προστασίας και κανόνες λειτουργίας δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.
    2α. Απαγορεύονται η διδασκαλία και η χρήση πνευστών οργάνων.
    Άρθρο 30
    Ισχύς
    1. Η παρούσα απόφαση ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου 2020
    έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2020.
    Οπότε προσέχετε πολύ για το τι αποφάσεις κι εντολές παίρνετε και δίνετε.

    • Και ποιος σου είπε πως όταν παίζει η Πανδώρα στο δρόμο, λειτουργεί ως Ωδείο; Μάθε να διαβάζεις τους νόμους, πριν πουλήσεις πνεύμα.

      • Αγαπητέ ανώνυμε τους νόμους ξέρω πολύ καλά να τους διαβάζω και να τους ερμηνεύω. Μην είσαι εμπαθής. Υπάρχει πρόβλημα, δεν έχει να κάνει μόνο με τα ωδεία, αλλά και με τις ορχήστρες όλο αυτό. Δηλαδή, και στον γάμο να παίξει πνευστο είναι παράνομο, άλλο που κάνουν τα στραβά μάτια.
        Δεν λέω, ο δήμαρχος στήριξε και με το παραπάνω την Πανδώρα, αλλά εδώ ακυρώθηκαν παρελάσεις και επιτάφιοι.
        Βούτα λίγο στην λογική και ίσως καταλάβεις τι λέει και γιατι το λέει το ΦΕΚ.

  • Σιγουρα στον Παγουνη αξιζει περισσοτερο απο ολους να τον συνοδεψει η Πανδωρα, αν δεν την βοηθουσε αυτος η Πανδωρα απλα θα εσβηνε…

    Θα την ανοιξει ο Δημος φετος την Φιλαρμονικη??
    Εχει βγει προκηρυξη για αρχιμουσικο??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.