Μποδοσάκειο: Oλοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την εγκατάσταση 12 νέων πολυθρόνων αιμοκάθαρσης, 9 νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης καθώς και η επέκταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και συστήματος νερού με τη δυνατότητα εξυπηρέτησης επιπλέον 8 θέσεων

7 Σεπτεμβρίου 2020
14:18

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» και η Διευθύντρια του Νεφρολογικού τμήματος, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουν στους πολίτες της Εορδαίας την ολοκλήρωση διαγωνισμού για την εγκατάσταση δώδεκα (12) νέων πολυθρόνων αιμοκάθαρσης, εννέα (9) νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης καθώς και την επέκταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και συστήματος νερού με τη δυνατότητα εξυπηρέτησης επιπλέον οχτώ (8) θέσεων αιμοκαθαιρόμενων ασθενών ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του σήμερα.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η προμήθεια στεγάστρου για την ανεξάρτητη είσοδο της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν έμπρακτα την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενίσχυση των δομών με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Ένα σχόλιο

  • ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ κ. ΧΙΩΤΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SIEMENS ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.