Aνακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης με αφορμή τους κυνηγετικούς χάρτες της εφαρμογής «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

7 Σεπτεμβρίου 2020
16:17

Με αφορμή περιστατικό εντοπισμού από τη Θηροφυλακή, παρέας κυνηγών, σε περιοχή έκτος Ζώνης Διάβασης Αποδημητικών, με πρόθεση να κυνηγήσουν επικαλούμενοι τους κυνηγετικούς χάρτες της εφαρμογής «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης επισημαίνει ότι:
• Η εφαρμογή «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» λόγω του πολύ μεγάλου όγκου πληροφοριών που συμπεριλαμβάνει παρουσιάζει κάποιες μικρές ατέλειες στην αποτύπωση των χαρτών.
• Αν και διανεμήθηκε δωρεάν από τις Κυνηγετικές Οργανώσεις προς διευκόλυνση των μελών, δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση ότι έχει ελεγχθεί και επικυρωθεί το περιεχόμενο της.
• Σε καμία περίπτωση η εφαρμογή δεν υποκαθιστά την απαραίτητη επικοινωνία με τις Δασικές αρχές, Κυνηγετικούς Συλλόγους και Θηροφύλακες σε περίπτωση αμφιβολίας.
• Η εφαρμογή «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» όπως περιγράφεται και στους Όρους και Προϋποθέσεις, παρέχει ενδεικτικές πληροφορίες και κατά συνέπεια σε περίπτωση έκνομης ενέργειας ή παραβίασης ορίων δεν αποτελεί, επ’ ουδενί, τεκμήριο αθωότητας.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης παρόλα αυτά εντοπίζει τα λάθη, κατόπιν δικών σας υποδείξεων, και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την απάλειψη τους. Προσοχή λοιπόν από όλους.
Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης

6 σχόλια

  • Όταν κάτι δεν είναι σωστό το αποσύρεις και το ανεβάζεις ΜΟΝΟ όταν είναι εντάξει αλλιώς απλά είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων. Κάντε επιτέλους μια σωστή δουλειά

  • Και γιατί το πλήρωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία, αφού “έχει ατέλειες”; Να ζητήσει τα λεφτά πίσω, εδώ και τώρα! Και να αποζημιώσει για ηθική βλάβη όσους εμπιστεύτηκαν το Σύλλογο και την Ομοσπονδία, εκτός κι αν ο Σύλλογος μας πει πως αυτοί που το έκαναν ήξεραν τι έκαναν και βρήκαν άλλοθι στη λάθος εφαρμογή.

    Δηλαδή αύριο μπορεί να κυνηγούν και στον Αρίνταγα;

  • Ως απλός πολίτης πού μπορώ να απευθυνθώ για να τσεκάρω αν μια περιοχή είναι εντός των επιτρεπτών ορίων για κηνύγι?

  • Απο ποτε εκει στο σύλλογο έχετε γίνει δικαστές και γνωρίζετε τι ειναι το τεκμήριο αθωότητας ;
    Η δήλωση σας προσβάλει την νοημοσύνη μας .
    Τι εννοείται επικοινωνία ; Δηλαδή πριν παει κάποιας κυνήγι ν α σας παίρνει τηλ να του δώσετε αδεια ;
    Ακόμη και στο χάρτη που διανέμεται υπάρχει λάθος σημείο που σας επισημάνθηκε απο πέρυσι
    Αντί της δωρεάν διαμονής με κληρωση της εφαρμογής που στοιχίζει 15€ ας μοιράζατε παστέλια .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.