kozan.gr: Τι απαντά ο Η. Τοπαλίδης (Αντιπεριφερειάρχης Υγείας) για το ενδεχόμενο λήψης έκτακτων μέτρων λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης: “Eνημέρωση για έκτακτα μέτρα, μέχρι αυτή τη στιγμή, τόσο από τον ΕΟΔΥ όσο και την Πολιτική Προστασία, δεν έχουμε” (Bίντεο)

7 Σεπτεμβρίου 2020
16:40
Κανένα σχόλιο

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 7/9 ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Η. Τοπαλίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, με αφορμή την εμφάνιση το τελευταίο διάστημα αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, ρωτήθηκε για το αν, μέχρι κι αυτή τη στιγμή, υπάρχει κάποια ενημέρωση για την επιβολή μέτρων στην Π.Ε. Κοζάνης. Όπως σημείωσε: “Eνημέρωση για έκτακτα μέτρα, μέχρι αυτή τη στιγμή, τόσο από τον ΕΟΔΥ όσο και την Πολιτική Προστασία, δεν έχουμε”. Αν και ξεκάθαρες οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, τουλάχιστον για το τι συμβαίνει μέχρι στιγμής, μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί κι η συνέχεια, καθώς,  αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα, κάποια στιγμή, ενδεχομένως να υπάρξουν κι έκτακτα μέτρα στην Π.Ε. Κοζάνης όπως πάρθηκαν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.