Επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μιχαηλίδη στον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Γρηγόρη Τσιούμαρη

10 Σεπτεμβρίου 2020
15:14

Τον επικεφαλής της ελάσσονος παράταξης «Μετάβαση» στο Δήμο Κοζάνης κ. Κυριάκο Μιχαηλίδη συνοδευόμενο από τον Δημοτικό Σύμβουλο (και πρώην Πρόεδρο της Τ.Κ. Κοίλων) κ. Μίλτο Μαγγιρίδη δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης.

Σε κλίμα πολύ φιλικό (λόγω της μακροχρόνιας φιλίας και συνεργασίας ως Δήμαρχοι επί σειρά ετών, 2002-2010) ζητήθηκε μια γενική ενημέρωση για σημαντικά έργα που πραγματοποιεί η Π.Ε. Κοζάνης για τον Δήμο Κοζάνης (βελτίωση οδικών αξόνων επιχειρηματικότητας, έργα Τοπικού Πόρου) αλλά και χρόνιων προβλημάτων (πεζοδρόμηση δρόμου Κοζάνης – ΤΕΙ, πράσινη λίμνη Μαυροδενδρίου κ.α.).

Ακολούθησε μια δημιουργική συζήτηση για προτάσεις μελετών και έργων που τρέχουν την περίοδο αυτή λόγω αυστηρών καταληκτικών προθεσμιών.

Τέλος, ο κ. Τσιούμαρης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση και τόνισε πως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως «σύσσωμος» ο Δήμος Κοζάνης ενδιαφέρεται και συνεργάζεται πολύ εποικοδομητικά με την Π.Ε. Κοζάνης.

6 σχόλια

  • Για τα φωτοβολταικά είπατε κύριε Τσιούμαρη ποιά είναι η θέση της Περιφέρειας, όπως εκφράστηκε από τον Περιφερειάρχη μας ή μείνατε στα τυπικά;

  • Φορανε μασκες και ειναι αγκαλιασμενοι.οι μασκες σας ελειπαν!
    Ριξτε και εναν τσαμικο με τις μασκες.ετσι κι αλλιως για τα πανηγυρια ολοι!

  • Κ.Μιχαηλιδη,Τη μασκα δεν την φορας κανονικα και δινεις και παραδειγμα.Οσο για την πεζοδρομηση στο δρομο για το ΤΕΙ εμεις οι φτωχοι φοιτητες θα σε ευχαριστουμε μια ζωη αν το καταφερεις.Λεμε αν, γιατι τα αορατα συμφεροντα δεν αφηνουν να γινει η πεζοδρομηση εδω και τοσα χρονια.Μπορει τωρα που γινεται η πανεπιστημιουπολη να το επιτρεψουν μιας και το ενδιαφερον θα σταφει περισσοτερο προς τα εκει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.