Το ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κοζάνης καινοτομεί με τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία των ασθενών. Στο ακτινολογικό εργαστήριο, υπάρχει εν λειτουργία πλήρως εξοπλισμένο τμήμα απεικόνισης μαστού

11 Σεπτεμβρίου 2020
15:35

.

Στα πλαίσια της γενικότερης αναβάθμισης των υπηρεσιών του Γ.Ν. Κοζάνης, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του Μαγνητικού Τομογράφου και ολοκληρώνοντας και τυπικά το φάσμα των εξετάσεων που αφορά στην Απεικόνιση Μαστού, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και για πρώτη φορά, στο Ακτινολογικό Τμήμα, Μαγνητική Μαστογραφία (M.R.M.) με επιτυχία.

Πρόκειται για μία εξέταση με υψηλή ευαισθησία και ειδικότητα στη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και αποτελεί αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο της πόλης μας.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό της απαραίτητη στελέχωση του Ακτινολογικού Τμήματος σε Ιατρικό και Παραϊατρικό προσωπικό ας αποτελέσει ένα βέλος στην φαρέτρα της σταθερής και αδιάλειπτη προσφοράς υπηρεσιών υψηλής επιστημονικής αξίας από το ΓΝ Κοζάνης στο σύνολο των πολιτών.

Με εκτίμηση

Η Διοίκηση

2 σχόλια

  • Να κάνετε μια τιμητική παρουσίαση του προσωπικού σε ένα άρθρο όπως κ του προσωπικού του μικροβιολογικου τμήματος που θυσιάζοντας αυτόν τον καιρό ώστε να αναδειχθούν τα πρόσωπα που τραβούν κουπί όλο αυτό το διάστημα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.