kozan.gr: Η προσπάθεια του Κ. Κυριακίδη να ηρεμήσει τους κατοίκους του Μαυροδενδρίου (Βίντεο)

11 Σεπτεμβρίου 2020
19:54

Η προσπάθεια του Κ. Κυριακίδη να ηρεμήσει τους κατοίκους του Μαυροδενδρίου. Διαβάστε εδώ τι προηγήθηκε.

22 σχόλια

    • Ανώνυμε εδώ επώνυμος Χανταβαρίδης Σωκράτης κάτοικος μαυροδενδριου …οταν θα ερθουν να τα βάλουν στο δικό σου χωριό να τους αποδεχτείς με ανοιχτές αγκάλες!!!

    • Όχι δν θέλουμε στο χωριό μας κ δν θα τους αφήσουμε να βάλουν κ να περάσει το δικό τους συμφέρον, να έρθουν στο δικό σου το χωριό έξυπνε ανώνυμε, μπράβο σε αυτούς που εκπροσωπούν το χωριό μας έτσι να μην τους αφήσετε να μπουν στα χωράφια μας.

  • Αναρωτιέμαι πραγματικά, υπάρχει τοπική εταιρεία για να κάνει τόσο μεγαλη επένδυση? Και αν υπάρχει εκδήλωσε ενδιαφέρον?
    Τελικά τι θέλουμε ? Θέλουμε επενδύσεις και θέσεις εργασίας ή πάλι σκεφτόμαστε θεσουλες στο δημόσιο ( με ο,τι αυτό συνεπάγεται)

  • Θα έχει πλάκα να διώξουν τον ιδιώτη και να μην κάνουν και κοινότητες οι κάτοικοι??

    Τότε να δούμε ποιον θα βρουν να κυνηγήσουν οι κάτοικοι του χωριού αλλά και οι υποκινητες τους.

    • Όχι ανώνυμε εγώ που φώναζα εκεί μέσα όπως κ κάποιοι άλλοι χωριανοί μου δν είμαστε μόνιμοι στην Δεη κατάλαβες, κ ναι δν πρόκειται να δώσουμε ούτε ένα στρέμμα για το συμφέρον τους γιατί έτσι αποφασίζουν αυτοί τέλος κ σε όποιον δεν αρέσει δικό του πρόβλημα.

      • Γι’ αυτό τους ψηφίσαμε, για να αποφασίζουν αυτοί για εμάς. Ετσι λειτουργεί η δημοκρατια μας, τι να κάνουμε τώρα; Αν δε σας αρέσει, να πάτε να ζήσετε στο Μπρουνέι. Μπαχαλακηδες και χούλιγκαν είστε, τίποτα παραπάνω.

        • Όχι έξυπνε ανώνυμε έχουμε κ εμείς χωράφια εκεί ιδιόκτητα κ θα μας ρωτήσουν είτε σας αρέσει είτε όχι πρώτον οπότε ξυδακι σε εσένα τα συμφέροντα τους να πάνε αλλού να τα πάρουν.

  • Αυτά συμβαίνουν οταν αλλά αποφασίζουμε, αλλά λέμε κλείνοντας το μάτι για να γίνουμε αρεστοί και αλλά εννοούμε. Καθαρές κουβέντες.
    Εσείς χαραζετε πολιτικη γιατί εσάς ψηφισαμε. Αφήστε τα μισολογα και μιληστε την αλήθεια. Θελετε και αρχηγιλικια. Αποψε φάνηκε οτι δεν υπαρχει καμια Ελπιδα. Το πιασατε το υπονοουμενο.

  • Γιατί δεν έχει πάει κανείς στο χωριό να ενημερώσει υπεύθυνα τους κατοίκους;Τόσο δύσκολο είναι ή απλά δεν θέλουν να φανούν ανακολουθοι ρίχνοντας την ευθύνη στην εταιρεία αργοτερα;Ένα τόσο απλό θέμα το έχουν κάνει μπάχαλο.

  • Μπράβο στο Στέφανο Πράσσο που άρπαξε τη μεγάλη ευκαιρία και μπήκε μπροστά και να ηγηθεί των αντιδράσεων. ο επόμενος πρόεδρος Μαυροδενδρίου με την αξία του

  • Οι βο(υ)λευτες πανηγυρίσουν!!!
    Αλήθεια τι έχουν να πούν;
    Θα μας θυμίσει κάνεις τα ποσοστά της Ν.Δ στο Μαυροδένδρι;;

  • Δυστυχώς είμαστε πολύ ανατολή και πολύ λίγο δύση. Δεν μας ενδιαφέρει να ακούσουμε την άποψη του άλλου, παρά μόνον να επιβάλουμε την άποψή μας φωνάζοντας ταυτόχρονα με τον απέναντί μας, με αποτέλεσμα ποτέ να μην υπάρχει ξεκαθάρισμα απόψεων παρά μόνον ένα γελοίο θέαμα φωνασκούντων, που σαν τρίτος βλέποντάς τους δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις το δίκαιο κανενός. Πολιτισμός αγνοείται.

  • Εγώ μια ζωή θυμάμαι το εξής: όταν ήταν να ανοίξουν λιγνιτωρυχεία, οι κάτοικοι του κοντινού χωριού διαμαρτυρόταν. Τώρα που είναι να βάλουμε ΑΠΕ πάλι οι κάτοικοι διαμαρτύρονται. Τελικά θα μας πουν που θα δουλέψουν οι νέοι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.