Σχεδόν όλες τις φορές που γίνονται εκλογές για την ανάδειξη νέων σχημάτων στα συνδικαλιστικά όργανα, την επόμενη μέρα αναζητούμε τους νικητές ανάμεσα σε αυτούς που εκλέχτηκαν και ψάχνουμε τις επιτυχίες ανάμεσα σε εκείνους που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους. Όμως, οι εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας ήταν διαφορετικές. Είχαν έναν και μόνο νικητή: τους εμπόρους της πόλης μας. Και είχαν μία και μόνη επιτυχία: την αθρόα συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, έχοντας ξεπεράσει τον αριθμό ψηφισάντων πέρα από κάθε άλλη φορά στο Σύλλογο.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε έναν προς έναν, όλους όσοι έκαναν τον κόπο να έρθουν την Παρασκευή και να συμμετάσχουν στην διαδικασία. Δίνουν στο νέο Δ.Σ. δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και μας μεταφέρουν την μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τις δικές τους και των καιρών.

Αγαπητοί συνάδελφοι: σας ζητούμε να παραμείνετε στην πρώτη γραμμή, να συνεχίσετε να συμμετέχετε στις δράσεις και τις εκδηλώσεις και να δίνετε το παρών στις γενικές συνελεύσεις του Συλλόγου. Να ζητάτε, να απαιτείτε. Να μας πιέζετε να γινόμαστε καλύτεροι και να εξυπηρετούμε καλύτερα τα συμφέροντά σας. Να επιβεβαιώνετε καθημερινά το μήνυμα των εκλογών. Πως οι έμποροι της πόλης είναι εδώ, συμμετέχουν και δεν θα αφήσουν τις τύχες τους στα χέρια κανενός άλλου.

Θα είμαστε κοντά σας και θα δουλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα σας.