Δήλωση της πρώην Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας Ξένιας Τσαβκοπούλου 

12 Σεπτεμβρίου 2020
16:12
Κανένα σχόλιο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια όλους τους καθηγητές -συναδέλφους μου του Ωδείου και αρμοδίους Υπαλλήλους του Δήμου, για την συνεργασία που είχαμε κατά την προηγούμενη χρονιά ,  Nα συγχαρώ  τον εκ νέου   Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ Λαζ.Τσαβδαριδη  και

Να εκφράσω την επιθυμία μου και την αγωνία μου να στηριχθεί η πρωτοβουλία μου να δημιουργηθούν και να  λειτουργήσουν  , όπως και λειτούργησαν κατά την διάρκεια της θητείας μου ως καλλιτεχνικής διευθύντριας: 1.Παιδική χορωδία, 2) Παραδοσιακή Χορωδία,  με την συμμετοχή  μελών όλων των πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας ,3)Τμήμα εκμάθησης μουσικής ΑΜΕΑ.

Δηλώνω επίσης ότι παύω κατά την παρούσα συγκυρία  την συνεργασία μου με το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαιδας ,ως καθηγήτριας ΠΕ (Msc) Μονωδίας και θα προσφέρω πλέον τις υπηρεσίες μου στον χώρο της Μουσικής  Παιδείας στον Ιδιωτικό Τομέα , με την στήριξη μαθητών  μουσικών ενδιαφερόντων , με την  ανάδειξη ταλέντων, μουσικών συνόλων , χορωδιών και συναυλιών.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη

Για όλα αυτά τα συναισθήματα θετικά και αρνητικά που βίωσα στην θητεία μου ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια.

ΞΕΝΙΑ ΤΣΑΒΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΕ ( Msc) ΜΟΝΩΔΙΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.