Kαι ο Γιώργος Ντζιμάνης πήρε τη 13η σύνταξη!

5 Απριλίου 2017
20:35

Ένας ακόμα βουλευτής έκανε γνωστό ότι έλαβε από λάθος του συστήματος την 13η σύνταξη που δόθηκε στους χαμηλοσυνταξιούχους. Πρόκειται για τον Αντιστράτηγος ε.α. βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ντζιμάνης.

Ο βουλευτής ανέφερε πως μετά τον θόρυβο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, πήγε και αυτός αμέσως στην τράπεζά του και διαπίστωσε ότι πράγματι είχε και αυτός λάβει από λάθος του συστήματος που τον «μέτρησε» ως χαμηλοσυνταξιούχο. Ο Αντιστράτηγος ε.α. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάντως ανέφερε πως αμέσως έδωσε εντολή να επιστραφούν πίσω τα χρήματα στον φορέα.

newsit.gr

4 σχόλια

  • Αντιστράτηγος ε.α. έχει σύνταξη κάτω από 850ευρώ;;;;;;;

    Για την ιστορία και ο Γιακουμάτος της ΝΔ πήρε επίσης την 13η σύνταξη και πιστεύω ότι είναι και άλλοι…

    • Γιατί έχεις βάλει τόσα ερωτηματικά; Το υπόλοιπο της σύνταξης που παίρνει είναι κάτω από 800 ευρώ, γιατί παίρνει και τα 7.000 ευρώ το μήνα ως βουλευτική αποζημίωση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.