Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης στις νέες μεθόδους παραγωγής και εμπορίας κρασιού

17 Σεπτεμβρίου 2020
10:30
Κανένα σχόλιο

 

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης στις νέες μεθόδους παραγωγής και εμπορίας κρασιού. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην απόκτηση βασικών γνώσεων σε θέματα παραγωγής και ποιότητας σταφυλιού, οινοτεχνίας, γευσιγνωσίας, μάρκετινγκ και ειδικών τεχνικών πώλησης του κρασιού και διεύρυνση υπαρχόντων γνώσεων στα προαναφερόμενα πεδία.

Τo πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες μαθητευόμενους (αποφοίτους δευτεροβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης) που θα ήθελαν να εκπαιδευτούν στην παραγωγή και εμπορία του οίνου. Επίσης, το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες οινοποιούς που θα ήθελαν να εκσυγχρονίσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στην οινοτεχνία, στην εμπορία του οινικού προϊόντος και γενικά να εμβαθύνουν στην όλη παραγωγική διαδικασία.

Το πρόγραμμα είναι τρίμηνης διάρκειας (85 ωρών) και θα πραγματοποιηθεί με μεθόδους σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Τα τέλη φοίτησης του προγράμματος είναι 450 ευρώ και οι επιτυχόντες παρακολούθησης του προγράμματος θα λάβουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 15 έως 30 Σεπτέμβρη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΔΜ: https://kedivim.uowm.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.