Νοσοκομείο Κοζάνης: Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους όσους παραβρέθηκαν στην επίσημη έναρξη λειτουργίας του Καρδιο-ογκολογικού ιατρείου του Μαμάτσειο Νοσοκομείου Κοζάνης

18 Σεπτεμβρίου 2020
14:05
Κανένα σχόλιο

 

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας στην παρουσίαση της έναρξης λειτουργίας του καρδιο-ογκολογικού ιατρείου στο ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ Νοσοκομείο Κοζάνης,

Η Διοίκηση με τον πρόεδρο της κ.Στέργιο Γκανάτσιο και το Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής κ Στέλιο Λαμπρόπουλο, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως τους καθηγητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ Ιωάννη Κανονίδη και Γεώργιο Σιάνο, τους διευθυντές των καρδιολογικών κλινικών του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Θεσσαλονίκης κ Ιωάννη Στυλιάδη και κ. Γεώργιο Μπομπότη, καθώς επίσης και τον ογκολόγο κ Δημήτριο Βαλούκα που εκπροσώπησε την ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Θεσσαλονίκης, που αποδέχθηκαν την πρόσκληση για την παρεύρεσή τους στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του ιατρείου.

Τελώντες σε αναμονή για την συνέχεια της αγαστής συνεργασίας μας.

H Διοίκηση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.