Πτολεμαΐδα: Κινητικότητα από Συλλόγους Γονέων – Κηδεμόνων

18 Σεπτεμβρίου 2020
13:58

Κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις Συλλόγων Γονέων – Κηδεμόνων και των δύο βαθμίδων Εκπαίδευσης της Εορδαίας με επίκεντρο των συζητήσεων και των επαφών τους την  υγειονομική κατάσταση στα Σχολεία αλλά και τα γενικότερα ζητήματα που τα  απασχολούν.

Έτσι σε Μαζική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Γονέων- Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Πτολεμαΐδας αύριο Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών. Στη συνέλευση  θα παρουσιαστούν οι  προτάσεις του Συντονιστικού όλων των Συλλόγων σχετικά με τα νέα μέτρα και θα γίνει καταγραφή των ελλείψεων  και των  προβλημάτων του Σχολείου. Τη σκυτάλη παίρνει την Κυριακή το Συντονιστικό όργανο Συλλόγων Γονέων- Κηδεμόνων Εορδαίας καλώντας σε εκ νέου σύσκεψη τους συμμετέχοντες στην κίνηση αυτή, στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, με τη λήψη όλων των μέτρων διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας, όπου θα τεθούν όλα τα θέματα  της Μαθητικής και Εκπαιδευτικής Κοινότητας και στη συνέχεια θα οριστικοποιηθεί το πλάνο των επόμενων κινήσεων του άτυπου αυτού οργάνου. Δεν αποκλείεται, ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα, να γίνουν κινητοποιήσεις  κάτι που θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις της προαναφερόμενης σύσκεψης

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

  • Γονείς άβουλοι να αντιδράσουν σε όσα αρνητικά συμβαίνουν εις βάρος της υγείας των παιδιών τους. Κρίμα. Μας περιμένουν δύσκολα χρόνια και πιο δύσκολα στις γενιές που έρχονται λόγω των ραγιάδων γονέων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.