Πτολεμαΐδα: Δύσκολα τα πράγματα με τη μάσκα στο Ειδικό Σχολείο

21 Σεπτεμβρίου 2020
13:07
Κανένα σχόλιο

 

Η χρήση της μάσκας στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Εκπαιδευτικοί, γιατί και παρά την καθημερινή εκπαίδευση τους, η πλειονότητα των μαθητών δεν έχει εξοικειωθεί με τα νέα δεδομένα. Όπως αναφέρει ο Διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου- Νηπιαγωγείου Γιώργος Παπαδόπουλος από τους δεκαεπτά, μόνο οι  τέσσερις μαθητές μέσα στο μάθημα ανέχονται τη μάσκα για λίγη ώρα και στο πρώτο πεντάλεπτο την βγάζουν ενώ τα υπόλοιπα παιδιά δεν την αποδέχονται, ευελπιστώντας ότι με τη συνεχή προσπάθεια των ειδικών εκπαιδευτικών και ψυχολόγων ορισμένα θα αντιδράσουν στην πορεία θετικά ενώ κάποια άλλα όχι. Τα παιδιά φοβούνται και τις μάσκες που φορούν οι εκπαιδευτικοί, κύρια εκείνους που δεν γνωρίζουν, αν και αρκετοί φορούν προσωπίδες, ενώ, με τα αντισηπτικά δεν έχουν κανένα θέμα και αντιμετωπίζουν την όλη διαδικασία σαν παιχνίδι. Τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα στο Ειδικό Νηπιαγωγείο όπου οι μαθητές είναι μικρότεροι και προσαρμόζονται ακόμη δυσκολότερα στις νέες συνθήκες των Υγειονομικών μέτρων ενάντια στον Covid-19.  

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.