kozan.gr: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση του εμπρησμού του 3ου ορόφου του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, τον περασμένο Σεπτέμβρη

6 Απριλίου 2017
12:50
Κανένα σχόλιο

 Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, προφυλακιστέοι, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κι ανακριτή, κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση του εμπρησμού του 3ου ορόφου του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, στις 22 Σεπτεμβρίου 2016. Πρόκειται για μια δικαστική υπάλληλο και για τον αδερφό της, οι οποίοι, απολογήθηκαν,  νωρίς το πρωί, την περασμένη Παρασκευή (31/3), ενώ η απόφαση, για την προσωρινή κράτησή τους (προφυλάκιση), τους έγινε γνωστή, νωρίς το απόγευμα. Να σημειωθεί πως οι δύο κατηγορούμενοι, απολογήθηκαν χωρίς την εκπροσώπησή τους από συνήγορο υπεράσπισης. Οδηγήθηκαν στις φυλακές (Κορυδαλλού), όπου θα κρατηθούν μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.