Πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού σύσκεψη για τα κατεπείγοντα προβλήματα του αγροτικού χώρου της περιοχής εξαιτίας της χαλαζόπτωσης και των θεομηνιών

21 Σεπτεμβρίου 2020
15:05
Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 8μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού σύσκεψη για τα κατεπείγοντα προβλήματα του αγροτικού χώρου της περιοχής εξαιτίας της χαλαζόπτωσης και των θεομηνιών.
Διοργανωτές της σύσκεψης ήταν ο Δήμος και οι αγροτικοί φορείς του Βελβεντού.
Συμμετείχαν: Οι Βουλευτές Νομού Κοζάνης: κ.κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, Παρασκευή Βρυζίδου, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Αμανατίδης & Καλλιόπη Βέττα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης ‘Αμπας, ο Πρόεδρος του Αγρ. Συλλόγου Βελβεντού κ. Βασίλης Τζιουράς, ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ κ. Νίκος Κουτλιάμπας, ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Δημήτρης Κοσμάς, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Βελβεντού κ. Γιώργηος Φραγκουλάκης, μέλη των Δ.Σ. των φορέων και Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βελβεντού.
Στη σύσκεψη έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο του γενικού πλαισίου των ζημιών από τις θεομηνίες και την χαλαζόπτωση του καλοκαιριού και ακολούθως ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Τζιουράς ανέφερε αναλυτικά τις ζημιές αλλά τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι όλων των αγροτικών φορέων για να εκθέσουν τις απόψεις τους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Άμπας, που εκπροσωπούσε τον Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη (ο ποίος έλειπε στην Αθήνα) ανέφερε το γενικό πλάνο στήριξης από την πλευρά της Περιφέρειας.
Οι βουλευτές αφού άκουσαν τις προτάσεις εξέθεσαν τις απόψεις τους και δεσμεύτηκαν για την έμπρακτη βοήθειά τους προς τον αγροτικό κόσμο της περιοχής με σκοπό να βρεθούν λύσεις σε κάθε επίπεδο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.