kozan.gr: Αλωνάκια Κοζάνης: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε 53χρονο ποδηλάτη με αποτέλεσμα αυτός να χάσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί στο κεφάλι

23 Σεπτεμβρίου 2020
19:33

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, χθες Τρίτη 22/9, γύρω στις 16:30, σε κεντρικό δρόμο του χωριού στα Αλωνάκια Κοζάνης, 53χρονος ποδηλάτης ο οποίος έκανε ποδήλατο με δύο ακόμη συγχωριανούς του, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από αδέσποτο σκύλο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να πέσει από το ποδήλατο και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Ο 53χρονος μετέβη, μόνος του, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης όπου και του έγιναν 12 ράμματα.  Όπως πληροφορούμαστε τέτοια παρόμοια φαινόμενα επιθέσεων, που ευτυχώς δεν έχουν οδηγήσει σε τραυματισμούς, είναι πολύ συχνά στα Αλωνάκια, με τον αριθμό των αδέσποτων να έχει αυξηθεί αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Την ίδια στιγμή ο Δήμος Κοζάνης, παρά τις συνεχόμενες καταγγελίες, δείχνει να μη μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

kozan.gr

16 σχόλια

  • Θέλουμε να ανεβάσει ο δήμαρχος κοζανης ένα άρθρο τι ακριβώς κανει κάθε εβδομαδα που περνάει σε όποιοδηποτε θέμα. Για παράδειγμα την Δευτέρα που πήγε στο δημαρχείο τι έκανε

    • Έτσι ακριβώς. Και με κάποια δεσποζόμενα που τριγυρνούν μόνα τους, επειδή δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα οι ιδιοκτήτες τους, πάλι δεν τολμάμε να βγούμε από τα σπίτια μας.

    • Μια διόρθωση: Έτσι ακριβώς. Και με κάποια δεσποζόμενα που τριγυρνούν μόνα τους, επειδή δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα οι ιδιοκτήτες τους, πάλι δεν τολμάμε να βγούμε από τα σπίτια μας.

  • Η μονη λυση ειναι η στειρωση.Αν κανετε μια βολτα θα δειτε παντου κουταβια.Αν και τωρα δεν γινει κατι,τοτε καθε χρονο για ολους χειροτερα.Ανθρωπους και σκυλια.Δεν φτανει μονο να εξαντλουμε την αγαπη μας ταιζοντας τα.

    • Διαφωνώ, γιατί ο αριθμός των αδέσποτων είναι τεράστιος και δεν γίνεται να παραμείνουν στους δρόμους. Ακόμα και στείρωση να γίνει, πότε να μειωθεί ο αριθμός τους; Πρέπει να γίνει περισυλλογή και να οδηγηθούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους φιλοξενίας. Και φυσικά να δίνονται για υιοθεσία σε όσους πολίτες επιθυμούν, με αυστηρές προϋποθέσεις.

  • Να τα μαζεψουν οι ζωωφιλοι. Αυτοι τα αφησαν αφοτου δεν τα ηθελαν πλεον, και το μας την λενε κιολας. Πρωτα στηρωση και προστιμα στους ζωωφιλους και μετα να κανονισετε για ερημα τα ζωα. Αντε αρκετα με τους υποκριτες ζωωφιλους. ΑΡΚΕΤΑ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.