kozan.gr: Διαμαρτυρία ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσης στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: “Καταθέτουμε τις άδειές μας γιατί είναι αχρείαστες” (Βίντεο)

24 Σεπτεμβρίου 2020
11:38

 

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 με τις δηλώσεις των εκπροσώπων των ιδιοκτητών που συμμετείχαν στη πορεία στη  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

16 σχόλια

  • Και λοιπόν; Τι τη νοιάζει την κυβέρνηση; Αφού απ’ την απολιγνιτοποίηση περιμένει να ωφεληθούν και Γερμανικές εταιρείες, έτσι δεν είπε ο Μητσοτάκης στη Μπιλντ;

    • τι νομιζατε, τα λεφτα που μας εδωσε η Γερμανια επι Τσιπρα, τζαμπα ηταν (ασε τη μας ελεγε ο μεγας ψευτης)??

      Τωρα πρεπει να ξεπληρωσουμε ειτε με χρημα ειτε με επενδυσεις που θα επωφελησουν αυτους που μας τα εδωσαν.

      ΤΕΡΜΑ Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΕΦΥΓΕ. ΠΑΛΙΑ. Μπαι μπαι ο τσαμπας

  • Βολευτες του κουλη μονο φωτογραφιες στα καφενεια και στα ζαχαροπλαστεια και στα πανηγυρια και στα ζητω! Του βραχνοκοκορα ειστε!για πατε μια βολτα διπλα στα φορτηγα,να δειτς ποσα ….α..πιδια πιανει ο σακκος;

  • Ολα τραγικα στην Ελλαδα. ΟΛΑ. Γιατι??? Γιατι το κρατος πρεπει να μας κανακευει μια ζωη. Τερμα αυτα, Πρεπει και εμεις σαν Ελληνες να παρουμε την τυχη μας απο το χερι και κανουμε κατι μονοι μας. Μια ζωη μαμακιδες ειμαστε. Καιρος να μεγαλωσουμε, ετσι?

    • Πεστα ρε φιλε/η. Αλλα ποιος σε ακουει? Με τη μουσικη στο φουλ μεσα στα καφε και τα μπαρ ολοι τανιζονται και κοιτιουνται μεταξη τους!

      Βασανισμενοι Ελληνες την ημερα και το βραδυ ολοι τρεντουλες…ολε

  • Δυστυχώς γιαυτους αλλά και για όλους εμάς που το παίζαμε επιχειριματειες, τρομάρα μας, τους ψήφιζαμε με λάθος κριτήρια, δηλαδή σκαψαμε το λακο μας και τώρα μόνοι μας θα πέσουμε μέσα.

  • Συγνώμη τις ιδιωτικές επιχειρήσεις των κυρίων αυτών από ποτε πρεπει το κράτος να τις χρηματοδοτει;
    Των καιρό των παχιων αγελάδων που έβγαζαν οι κυριοι χιλιάδες ευρώ τον μήνα δουλευοντας πολλες ώρες φυσικά δεν ξέρανε ότι κάποτε όλα αυτά θα τελειωσουν;

    • Γιατί το κράτος χρηματοδοτεί εδώ και 20 χρόνια τις ιδιωτικές επιχειρήσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και εγγυάται μάλιστα και απόδοση επένδυσης 7%, αλλά τους ιδιοκτήτες φορτηγών τρέχει να τους πετάξει από μια δουλειά που μπορεί να υπάρχει μέχρι το 2050;

  • Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Ιδωτικά φορτηγά έχετε. Σας είπε κανένας ότι θα σας ταιζει μιά ζωη η ΔΕΗ; Εμείς που έχουμε επιχειρήσεις δεν ρισκάρουμε τις δουλειές μας; Περιμένουμε από το κράτος να μας ταίσει; Όταν η ΔΕΗ δεν πάει καλά και δεν δουλεύουν οι μονάδες γιατί πλεον είναι ακριβή, θα δωσει δουλειά σε εσας; Γιατί για να μεγαλώνει το χρέος της και να την πληρώνει ο Έλληνας πολίτης; Φτάνει πια . Αρκετά έχετε φάει από τη ΔΕΗ χωρίς να τα έχετε δουλέψει.

  • Όταν έκαναν απεργία τα ι.χ φορτηγά του νομού το 2010 και για δύο μήνες δεν είχαν ψωμί να φάνε οικογένειες τα δημοσίας κονομαγανε χρήμα και γελούσαν.τα γομαρια με την σειρά ξυνονται λέει μια παροιμία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.